Ertuğrul Özkök Number1’da

Türk Basınının en renkli kalemlerinden, Hürriyet Gazetesi eski genel yayın yönetmeni, en çok okunana köşe yazarlarından biri olan Ertuğrul Özkök Hafta sonları kendi belirlediği top 20 listesi ve yorumuyla birlikte Number1 Ekranlarında olacak..

Ertuğrul Özkök, konuk olduğu Programda da ilginç itiraflarda bulundu;

Muhazafakar Mustafa Ceceli’den Beklenmeyen Sözler!

Geçenlerde bizim Hürriyet’in barında kavga çıktı. Türkiye’de en iyi 100 albüm seçiliyordu ben de jüri üyesiydim. Mustafa Ceceli’nin albümü koydum diye editörler ayaklandı. Mustafa Ceceli’yi günde 10 kere dinliyorum. Nasıl olmaz dedim. Bir de Limon Çiçekleri’ndeki o sözleri muhazafakar Mustafa Ceceli nasıl söyledi. ‘’Günahı boynuma seni koynuma aldım’’ falan. Bu lafı söyleyen muhazafakar olur mu ya. Muhtemelen söz yazımında Sezen Aksu yardım etmiştir.

İyi ki Sezen Aksu var.  Mesela sözleri Sezen Aksu’ya ait Tarkan’ın okuduğu Cuppa şarkısını da sevdim.

Aleyna Tilki’nin Üstüne Geliyorlar!

Aleyna Tilki için çok gereksiz açıklama yaptılar. Çocuk şarkıcı falan diye. Ama bütün dünyada bu var. Çocuk yaşta şarkıcı olanlar. Selena Gomez, Justin Bieber vs. Bence gayet güzel şarkı söylüyor. Dünyada artık bu yaşlarda şarkı söylüyorlar, kitap yazıyorlar.

Referandum Sonuçları İyi Oldu

Referandum sonuçları iyi oldu. Türkiye’de şöyle bir psikolojik dengesizlik var. 15 yıldır AKP iktidarı var. Maalesef AKP toplumun belli bir yüzdesine hassas davranamadı. Ve bu kesim kendini bu ülkeye ait hissedemedi. Ama referandum sonrası insanlar biraz rahatladı. %49’luk kesim biz sizin gibi düşünmüyoruz dedi.  

Türkiye Dışarıdan Kötü Görünüyor!

Türkiye’nin dışarıdaki görüntüsü çok kötü. Şimdi Cumhurbaşkanı Amerika’ya gidiyor. Sonra Brüksel’e. Yani Avrupa Biliği’nin başkentine gidecek. Böyle bir zamanda cumhuriyetin dijital kanalın yayın yönetmenini hapse attırmak ne demektir ya.

Bu ülkede rahat yaşamak istiyorsak adalet sisteminin düzenlenmesi lazım. Bunun siyasallaşmaması lazım.

 

 

 

Haber

İlginizi Çekebilir