Michael Jackson’in biyografik filminden ilk fragman geldi

2009 yılında hayatını kaybeden Michael Jackson’ın “Nasıl oldu da hala yapılmamış acaba?” dediğimiz biyografik filminden ilk fragman görücüye çıktı.

Pop müzik denince akla gelen ilk isimlerden olan Michael Jackson’ın hayatını anlatacak filmin yayın tarihi belli oldu ve ilk fragman paylaşıldı. Senaryosu 2014 yılında yayımlanan “Remember the Time: Protecting Michael Jackson in His Final Days” isimli çok satan kitaptan uyarlanan filmin başrolünde ünlü Michael Jackson taklitçilerinden Navi yer alıyor. Hali hazırda TLC, Aaliyah ve Toni Braxton gibi isimlerin de film haklarını elinde bulunduran ABD’li Lifetime isimli televizyon kanalında yayınlanacak filmin yönetmenlik koltuğunda ise Dianne Houston oturuyor.

Senaryosu Elizabeth Hunter’a ait olan Searching for Neverland; Popun Kralı’nın son iki yılını, sanatçının yakın koruması olan Bill Whitfield ve Javon Beard’in gözünden anlatacak. Filmin oyuncu kadrosunda Navi’nin yanı sıra Chad L. Coleman, Sam Adegoke ve Aidan Hanlon Smith yer alıyor. 29 Mayıs’ta Lifetime’da yayınlanacak filmin fragmanı ise hemen aşağıda.

 

https://www.youtube.com/watch?v=VEynqN34Z28

Haber

İlginizi Çekebilir