Nial Horan’ın ilk aşkı Selena Gomez olmuş

Röportajda ünlü şarkıcıya ilk aşık olduğu ünlüler sorulunca Niall, Selena Gomez ve Mary-Kate ve Ashley Olsen ikizlerin adını verdi. Son olarak Selena mı yoksa Mary-Kate ve Ashley mi? diye sordular. İşte Niall’ın cevabı:

Mary-Kate ve Ashley. Dizileri harikayı. Bütün kasetleri ben de var. İkizler ve ikisi de güzel görünüyor. Ve Selena gerçekten çok tatlı.

 


Niall James Horan 13 Eylül 1993 Mullingar İrlanda’ da doğmuştur. Niall James Horan annesi Maura Gallagher ve babası Bobby Horan’ın en küçük çocuğudur. Greg adında bir abisi var. Ebeveynleri o beş yaşındayken ayrıldı. Abisi ile birlikte birkaç yıl boyunca dönüşümlü olarak anne ve babalarında kaldıktan sonra Mullingar’da yaşayan babalarının evinde kalmaya karar verdiler. Annesi tekrar evlendi ve County Longfaord’da eşi Chris ile yaşıyor. Bir Hıristiyan okulunda öğrenciydi ve okul korosundaydı. X-Factor’den önce yurdunda birkaç performans sergiledi. Horan küçüklüğnden beri gitar çalıyor. Bir röportajda gitarı hakkında “En iyi Noel hediyesi.” diye konuştu.

2010 yılında Horan X-Factor’ün 7. sezonuna yalnız olarak katıldı ve “So Sick” şarkısını söyledi. İki juri üyesi onun yeteneklerini soruşturdu ama üç evet aldı ve konuk juri Katy Perry tarafından da kabul edildi. Ve ikinci aşama olan Boot Camp’de “Champagne Supernova’yı” söyledi. Erkekler katogorisinde başarısız oldu ama yetenekli olduğu için juriler tarafından ikinci bir şans olan One Direction’a konuldu. X-Factor’a ilk katıldığında 16 yaşında olduğunu ve Justin Bieber ya da Beyonce gibi ünlü bir isim olmak istediğini söyledi ve “Justin Bieber’la çok karşılaştırılıyorum ve bundan şikayetçi değilim. Onun gibi çok bilet satmak istiyorum bir albüm yapmak ve ünlü isimlerle calışmak istiyorum.” dedi. Kendine İrlandalı Bieber diyor.

Niall bir Swing hayranı olduğunu söylüyor. Aynı zamanda bir Rock Müzik hayranı. The Eagles Bon Jovi ve The Script’i dinliyor. Ve Ed Sheeran’ı bir esin kaynağı olarak görüyor. Sheeran’la Moments adlı şarkı için çalışmanın onun için büyük bir onur olduğunu söylüyor.

Horan One Direction’dan önce pek fazla randevusunun olmadığını söylüyor “Sadece evde oturup film seyrederdim” diyor.

2011 yılında başlayan serüven, 2015 Mart ayında Zayn Malik’in gruptan ayrılmasıyla duraklama dönemine girdi. Ayrılığın ardından 4 kişiyle birlikte albüm çıkarmaya devam eden grup üyeleri, 2015 yılında son albümleri Made in the A.M. de yayınladıktan sonra kariyerlerine ayrı devam etme kararı aldı.

İlk ayrı çalışma, gruptaki gidişat nedeniyle psikolojisinin bozulduğunu ve hastalığa kapıldığını açıklayan Zayn Malik’ten geldi. Ocak 2016’da ilk solo çalışması Pillowtalk’ı yayınlayan Zayn, ardından çıkardığı Mind Of Mine albümü ve diğer sanatçılarla yaptığı teklileriyle müzik listelerini salladı.

Zayn’ın ardından Eylül 2016’da grubun diğer üyesi Niall James Horan, This Town adındaki ilk çalışmasını yayınladı

Haber

İlginizi Çekebilir