JAY-Z Yine adını değiştirdi

2013 yılında ‘JAY-Z’ olarak bilinen sahne adındaki tireyi çıkaran rapçi, tireyi geri getirmekle kalmadı, küçük harfleri de büyük harfe çevirdi.

Asıl adı Shawn Corey Carter olan ve ‘Jay Z’ sahne adıyla tanınan ABD’li rap yıldızı, lakabından 2013 yılında çıkarmış olduğu tireyi (-) geri getirdi, diğer harfleri de büyük harfe çevirdi.

JAY-Z’nin Twitter’daki hayranları, harflerin büyümesini ve tirenin geri gelişini genel olarak olumlu karşıladı.

​@atomiclust rumuzlu kullanıcı Twitter’da şu yorumu yaptı: “JAY-Z’nin tiresinin geri dönmesine sevindim. Galiba tirenin gidişi Magna Carta’dan (albüm) sonraydı… Holy Grail de kariyerinin en berbat albümüydü.”

@aaamackay isimli kullanıcı da tirenin dönüşünden memnundu: “Tirenin gidişini başından beri kabul edememiştim. Asıl haline döndüğüne sevindim.”

Bazı kullanıcılar ise tirenin yokluğunu 4 yıldan beri fark etmediğini ifade etti.

@TweetsByObi isimli kullanıcı onlardan biriydi: ​”Yani hep Jay-Z ya da JAY-Z değil miydi? Ben hep tireli yazıyordum, böyle yapmamam gerektiğini fark etmemiştim.”

@Frostbite adlı kullanıcı ise bir zamanlar tirenin olduğunu fark etmemiş olanlardandı: “Jay Z’nin tiresinin gittiğini fark etmedim bile. Ben hiç tire kullanmadım. Benim için o hep Jay Z olarak kalacak.”

 

Haber

İlginizi Çekebilir