Kıvılcım Ural ateş püskürdü: ‘Bizi görenler imreniyor’

Duman, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde sevenleriyle buluştu. Şarkılarını binlerce hayranıyla birlikte söyleyen grup, üç saat sahnede kaldı ve 30’u aşkın parça seslendirdi. Sevgilisi Kaan Tangöze’yi bu özel gününde yalnız bırakmayan Kıvılcım Ural, şiddetli bir kavganın ardından ayrıldıkları yönünde çıkan haberlere ateş püskürdü. Ural’ın Tangöze Ailesi’ne selam vermemesi dikkat çekti.

Geçtiğimiz hafta gerçekleşmesi planlanan ancak kötü hava şartları dolayısıyla ertelenen Kerki Production ve Solfej Organizasyon’un düzenlediği Duman konseri dün akşam Harbiye Açıkhava sahnesinde gerçekleşti. Harbiye’de sahne alan Duman, sevenlerine unutulmaz bir konser yaşattı.

Sevilen şarkılarını Harbiye’de binlerce hayranıyla birlikte söyleyen Duman, 1999 yılından bugüne dillere dolanan ‘Seni kendime sakladım’, ‘Elleri ellerime’, ‘Beni yak’ ve daha bir çok hit şarkısını Harbiye’nin muhteşem atmosferinde seslendirdi.

Kurulduğu günden bugüne tüm şarkıları arasından seçtiği özel bir repertuvar ile Harbiye seyircisinin karşısına çıkan Duman, 3 saat kaldığı sahnede 30’u aşkın parça seslendirdi.

Başarılı grubun bu özel performansını seyredenler arasında İpek Tanrıyar, Gökcan Kuru ve Kıvılcım Ural gibi ünlü isimlerin yanı sıra, Duman Gurubu’nun solisti Kaan Tangöze’nin oğlu Hakan Tangöze ile anne ve babası Gülay-Güven Tangöze’nin olması dikkat çetüi.

“Kaan’ın ailesiyle aramız çok iyi” diyen Kıvılcım Ural, Tangöze çifti ile selamlaşmaması dikkat çekti.

Sevgilisi Kaan Tangöze’yi bu özel gününde yalnız bırakmayan Kıvılcım Ural, şiddetli bir kavganın ardından ayrıldıkları yönünde çıkan haberlere ateş püskürdü.

Evlenmeyi düşünmediklerini de sözlerine ekleyen Ural, “Kaan’ın çocuklarıyla da tanıştım. Minikleri çok seviyorum. O harika bir baba” şeklinde konuştu.

Sevgilisi Kaan Tangöze’yle ayrıldıkları iddia edilen Kıvılcım Ural, “Kavga etmedik, ayrılmadık. Biz mutlu bir çiftiz. Bizi görenler imreniyor” dedi.

Haber

İlginizi Çekebilir