Paris Hilton’dan seks kaseti itirafı

ABD’li milyarder Paris Hilton’un 2001 yılında o dönemki sevgilisi Rick Salomon ile görüntülerinin yer aldığı seks kaseti “One Night In Paris” (Paris’te Bir Gece) sözleriyle satışa çıkarılmıştı.

O kasetin hayatındaki en büyük pişmanlığı olduğunu belirten 36 yaşındaki Hilton, kasetin satışının da rızası dahilinde olmnadığını yineledi.

Kasetin itibarını zedelediğini söyleyen Hilton, Marie Claire Dergisi’ne verdiği röportajda, “Çok canım yanıyor” ifadesini kullandı.

36 yaşındaki Hilton şöyle devam etti: Çünkü tüm hayatım Prenses Diana’nın zarafetine, muhteşemliğine imrenerek geçmişti ve Rick’in benden bunu aldığına inanıyorum” diye konuştu.

 

Hilton otellerinin varisi Paris Hilton, mayıs ayında Cannes’da katıldığı partide ‘dünyanın en yakışıklı mahkumu’ olarak ünlenen Jeremy Meeks ile birlikte poz vermişti.

Hilton, ABD başkanlık seçimlerinde ise zafer kazanan Donald Trump’a oy verdiğini açıklamıştı. Trump, Hilton’la o daha 12 yaşındayken, kızı Ivanka Trump’ın arkadaşı olarak tanıştıklarını söyleyerek, Hilton’u “güzel” olarak tanımlamıştı.

Paris Hilton, sarışın imajı hakkında yorum yaparak kendisi hakkında önyargılı davranıldığını söyledi.

DJ’lik yapan ve kendi adına bir parfüm markası olan Hilton otellerinin varisi Paris Hilton, sarışın imajı hakkında konuştu.

35 yaşındaki sosyetik ünlü Galore dergisine verdiği röportajda, “Benimle henüz tanışmamış biri, hakkımda otomatik olarak yanılıyor. İşim hakkımda konuşmak üzere toplantı odasına girer girmez benim, düşündükleri gibi aptal bir sarışın olmadığımı anlıyorlar” dedi.

Galore dergisinin yeni sayısı için kapak pozu veren Hilton, hiç estetik müdahale yaptırmamasından dolayı mutlu olduğunu söyledi.

“Tamamen doğal oluşumla gurur duyuyorum” diyen Hilton, “Kendimden memnunum” şeklinde konuştu.

2003 ile 2007 yılları arasında Nicole Richie ile birlikte The Simple Life adlı reality şov programında yer alan Hilton, artık bu tarz programlarda yer almayacağını söyledi.

“Şu anda benim hayatımın önceliği değil. Farklı reality şovlar için her gün teklif alıyorum ama işime ve markama odaklandım” şeklinde konuştu.

Hilton, “Yine de konsepti beğenirsem üzerinde düşünürüm” dedi.

Hakkında çok fazla dedikodu yapıldığını söyleyen Hilton, “Çok tuhaf yalanlar yazıldı benim için. Onlardan en garip olanı Michael Jackson’la ilişkim olduğu yönündeydi” şeklinde konuştu.

Haber

İlginizi Çekebilir