Number1 GameX’te

Dünyayı kasıp kavuran en yeni dijital oyunlar GameX 2017’de…

OYUN DÜNYASININ KALBİ BU YIL DA GAMEX İLE ATIYOR!

MEDYA SPONSORU NUMBER1, GAMEX FUARINDAN CANLI YAYINLARLAR HEYECANIN NABZINI TUTUYOR

Dijital oyun ve eğlence sektörünü Türkiye’de bir araya getiren  “GameX 2017 Uluslararası Dijital Oyun Fuarı” 12’nci kez oyun tutkunlarıyla buluşuyor. Avrupa, Afrika ve Ortadoğu’nun en kapsamlı fuarı olma özelliğini taşıyan dijital oyun ve eğlence fuarı, Rönesans Fuarcılık tarafından yeni yeri Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenleniyor. GameX 2017’ye 100’e yakın yerli ve yabancı dijital eğlence ve oyun firması katılıyor. Fuar 17 Eylül Pazar gününe kadar sürecek.

Ziyaretçilerimizi Kapıda Red Bull Karşılıyor

Red Bull, her GameX’te olduğu gibi bu sene de kapıda konuklarımıza müzik ve eğlenceli gösteriler sunacak. Graffiti sanatçısı ve Youtuber Doğukan Oraklı Red Bull Graffiti Wall’da sanatını icra ederken konuklarımız yavaş yavaş içeri alınacak.

Sanal Dünyanın Ünlüleri de GameX’te

GameX 2017’nin en ilgi çekici içeriklerinden biri de sanal dünyanın ünlülerinin, takipçileri ile bir araya gelecek olması. Milyonlarca takipçisi olan ünlüler GameX’de hem takipçileri ile ile buluşup çeşitli etkinlikler gerçekleştirecek.

Youtube, Twitch gibi video portallarında içerik üreten ve tarzları ile milyonlarca takipçiye ulaşan ünlüler 17 Eylül tarihine kadar GameX fuarındaki firmaların standlarında olacaklar.

PC ve Konsol Oyunları, eşsiz simülatör deneyimleri, profesyonel e-spor takımları ve oyuncuları, son teknoloji oyuncu ekipmanları, fenomen haline gelmiş Youtuber ve streamerlar, çarpıcı cosplay etkinlikleri, sayısız ödül ile hediye ürünler, seminerler, paneller ve atölye çalışmaları da GameX 2017 Uluslararası Dijital Oyun ve Eğlence Fuarı’nın etkinlikleri arasında yer alacak.

Haber

İlginizi Çekebilir