Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile Fransa’da evlendi.

Sosyal medyada da Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı’nın düğün fotoğrafları en çok beğenilenler arasında yer aldı.

Ünlü sunucu ve televizyoncu Acun Ilıcalı, 8 senedir birlikte olduğu Şeyma Subaşı ile Fransa’da evlendi. Şeyma Subaşı, Instagram hesabından düğün fotoğraflarını paylaşırken beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı’nın düğün fotoğrafları en çok araştırılan konulardan bir tanesi haline geldi. İşte Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı’nın düğün fotoğrafları ve yakın çevresinin paylaştığı renkli kareler…

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı’nın Fransa’da yapılan nikahının ardından ikilinin hayranları düğün fotoğraflarını merakla araştırmaya başladı. Şeyma Subaşı ise en sıcak kareleri Instagram hesabından paylaştı.

İLK KARŞILAŞMA “VAR MISIN YOK MUSUN” YARIŞMASINDA OLDU

Şeyma Subaşı’nı ilk defa 2009 yılında Var Mısın Yok Musun adlı yarışmada gördük. 20 yaşındaki genç kız yarışmadan 69 bin TL kazanarak ayrılmıştı. İkilinin aşkının bu programdan sonra başladığı biliniyor. Yok Böyle Dans yarışmasının kostümlerini tasarlaması için birine ihtiyaç duyulunca, o dönem moda tasarımı okuyan kardeşi, Şeyma’yı bu görev için önerdi. 1990 doğumlu Şeyma Subaşı, bu yarışmadan önce Deniz Akkaya’nın sunduğu ‘Deniz Akkaya ile Top Model’ yarışmasına katılmıştı.

ŞEYMA SUBAŞI KİMDİR?

Son dönemlerin popüler ismi Şeyma Subaşı, 2 Temmuz 1990’da doğdu. Bir döneme damga vuran ‘Var mısın Yok musun?’ yarışmanın yarışmalarından biri olan Şeyma Subaşı, 2008 yılında katılığı Miss Turkey yarışmasıyla tırmanmaya başladı. Ünlü tasarımcıların moda defilelerinde boy gösterdi, İstanbul Aydın Üniversitesi’nde Moda Tasarım Programı okudu. Var Mısın Yok Musun? Yarışmasına katılmış ve 69 Bin TL ödül kazanarak ayrıldı. Bu tarihten sonra Acun Ilıcalı ile yakınlaşan Subaşı, “Yok Böyle Dans” isimli yarışmada kostüm tasarımcısı olarak çalışmaya başladı. Eylül ayında 8 yıldır beraber olduğu Acun Ilıcalı ile beraber olan Şeyma Subaşı’nın ünlü televizyoncudan bir de Melisa adında kızı bulunuyor.

Haber

İlginizi Çekebilir