Katy Perry yeni evine taşınmak için Papa’dan onay bekliyor

Katy Perry, 2015 yılında, Los Angeles’ın Los Feliz semtinde bulunan ve “Meryem Ana Kalbinin Kardeşleri” isimli rahibelerin içinde yaşadığı evi Katolik Kilisesi’nden satın aldı.

Ardından ünlü müzisyenin yaşam tarzından hoşlanmayan rahibeler, Perry’nin satın alımını geçersiz kılarak, mülkü Dana Hollister ismindeki yerel bir iş kadınına 44 bin dolar ön ödeme alarak sattı.

Fakat Los Angeles Başpiskoposu, rahibelerin manastırı tekrar satma yetkisi olmadığını belirterek, görkemli binanın sahibinin Perry olduğunu bildirdi.

 

Los Angeles mahkemesinin Perry’nin lehine bu yıl başında karar verdiği, ancak 32 yaşındaki pop şarkıcısının yeni evine taşınması için Vatikan’ın onayına da ihtiyaç olduğu belirtildi.

Diğer taraftan Los Angeles Başpsikoposluğu sözcüsü Adrian Alarcon, rahibeler için henüz bir yer bulunmadığını ve Perry’nin yeni evine taşınmasına ne zaman izin verileceğine dair net bir tarihin belirlenmediği bilgisini verdi.

Rahibe Catallanan, Perry’nin uygunsuz yaşam tarzına örnek olarak, sanatçının daha önce Instagram hesabından paylaştığı Salem ziyaretinden bir fotoğraf göstermişti.

Bunun üzerine Perry’nin rahibeleri ziyarete gittiği, Salem’de cadılık yapılmadığını ve insanları cahillikle ölüme mahkum edildiğini söylerek onları ikna etmeye çalıştığı duyurulmuştu.

Perry’nin 4 buçuk milyon dolara satın aldığı 20 bin metrakarelik manastır 25 yatak odası ve 24 banyodan oluşuyor.

Haber

İlginizi Çekebilir