Sıla: Zannedersiniz ilk defa sahneye çıkacağım

Binlerce hayranının salonu doldurduğu konserde Sıla, “Garip bir heyecan ile uyandım ki bu sabah. Zannedersiniz ilk defa sahneye çıkacağım” ifdelerini kullandı.

Heybeden Şarkılar konser serisi ile geçtiğimiz Mart ayından bu yana 8 şehir, 25 konser ile Türkiye’yi karış karış gezen Sıla şimdi de 10. sanat yılına özel ‘ON’dan Kalan’ konser serisi ile hayranlarının karşısına çıkıyor.

İlk konserini dün akşam TİM Maslak Show Center’da gerçekleştiren Sıla, 10 yıllık kariyer serüvenindeki sevilen şarkılarını seslendirerek yaklaşık 3 saat sahnede kaldı.

Sıla, “Tabi çok kıymetli bir akşam nereden bakarsanız bugün ilk solo albümüm çıkalı tam 10 sene oldu. O kadar garip bir heyecan ile uyandım ki bu sabah. Zannedersiniz ilk defa sahneye çıkacağım. İlk defa sizlere bir şey anlatacağım… Çok acayip şimdi çok iyi hissediyorum kendimi” diyerek bu 10 yıl içerisinde izleyicileriyle şarkıları vasıtasıyla paylaştığı ortak duygulardan bahsetti.

“Ne kaldı 10 seneden bu yana bana sana bize size…” diyen Sıla, “En çok şarkı ve şiir kalmış yani. Tabii çok şey paylaştık bu dönemde. Mezun oldu çocuklarımız okullardan, evlendik, ayrıldık, iş değiştirdik, sevgili değiştirdik. Daha çokları nasip olsun. Bu akşam çalacak olacağımız projeden bahsedelim. Kategorize edelim dedik şarkılarımızı. Heybeden Şarkıları bitirdik yeni konseptimiz 6 kategoriden oluşuyor. Bekar şarkıları, platonik şarkılar, kavuştular şarkıları, daraldılar şarkıları, ayrıldılar ve partili şarkılar yani goy goy şarkılar…” ifadelerini kullandı.

Sıla, konserin platonik şarkılar bölümüne dün stüdyo kaydı çıkan ve müzik listelerinde çıkar çıkmaz ilk sıraya yerleşen ‘Muhbir’ adlı şarkıyla başladı. Şarkının orta kısmında Mabel Matiz sürpriz yaparak konuklar arasından sahneye inerek Sıla ile muhteşem bir düete imza attı.

Sıla konser bitiminde izlemeye gelen 50’ye yakın fan club hayranlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi ve yeni şiir kitabını imzaladı. Kuliste de ekibiyle pasta keserek geceyi sonlandırdılar.

Haber

İlginizi Çekebilir