Tarkan’dan Cem Yılmaz’a yanıt

Cem Yılmaz’ın yeni filmi Arif v 216’dan ilk görüntüler geldi. Daha önce kadrodaki isimleri tek tek Twitter adresinde açıklayan Cem Yılmaz, Tarkan’ın Kuzu Kuzu şarkısının çaldığı bir sahneyi paylaştı. Tarkan da Instagram hesabından paylaştığı filmden bir sahne ile Yılmaz’a cevap verdi.

Megastar Tarkan’ın Cem Yılmaz’ın yazıp yönettiği yeni filmi ArifV216’ya sosyal medya üzerinden gönderdiği selam olay oldu.

Tarkan, Instagram sayfasında “Yolun açık olsun ArifV216… Sevgili Cem Yılmaz ve emeği geçen herkesi can-ı gönülden kutluyor, bol şans ve başarılar diliyorum” notuyla, Cem Yılmaz’ın kendisinin taklidini yaptığı bir sahneyi paylaştı.

Sahnede, Cem Yılmaz ve Özkan Uğur, karşılıklı konuşuyorlar. Cem Yılmaz’ın canlandırdığı iki karakterden biri Tarkan’ın dans hareketlerini taklit ederek “Kuzu Kuzu” şarkısını seslendiriyor. O sırada Cem Yılmaz’ın oynadığı diğer karakter, Uğur’a bu yeni şarkıcı için “Ne isim düşündüklerini soruyor. Uğur “Tarkan” deyince Yılmaz’ın oynadığı karakter de “Olmaz daha önce yapıldı” diye yanıt veriyor.

Cem Yılmaz’ın yeni filmi Arif v 216’dan ilk görüntüler geldi… Tarkandan Cem Yılmaza yanıt

Yayınlanan ilk teaser’larda Çağlar Çorumlu kostümleri ve aksesuarlarıyla ‘Sanat Güneşi’ Zeki Müren’e yeniden hayat veriyor. Görüntülerdeki bir diğer sürpriz ise ‘Kuzu Kuzu’! Tarkan’ın Türk Pop Müzik klasikleri arasına giren şarkısı Kuzu Kuzu’yu bu defa Arif Işık seslendiriyor.

Filmin başrol oyuncularından Seda Bakan, Pembeşeker karakteriyle ilk kez seyircinin karşısına çıkıyor. Cem Yılmaz’ın Gora filminde kült olan karakteri Erşan Kuneri yine Arif V 216’nın ilk görüntüleriyle seyirciyle buluşuyor.

Post prodüksiyon çalışmaları devam eden film, Nu Look ve CMYLMZ Fikir Sanat yapımcılığında 5 Ocak 2018 tarihinde vizyonda olacak.

Haber

İlginizi Çekebilir