Intercity İstanbul Park, “Festival Of Motoring” lansmanı yapıldı

 2018 yılının üçüncü çeyreğinde yapılması planlanan festival ülkemizde bir ilk olma özelliğini taşıyor.
777 yıllık geçmişiyle dünyanın en eski resmi fuar organizatörü Messe Frankfurt, 25. yılını kutlayan Türkiye’nin en büyük filo kiralama şirketi Intercity dünyanın en güzel ve donanımlı pistlerinden Intercity Istanbul Park’ta güçlerini birleştiriyor. Konusunda dünyanın en eskisi ve en büyüğü olan Goodwood “Festival of Speed”in organizatörü de bu işbirliğine danışmanlık ve içerik olarak destek veriyor.
23 Kasım günü Intercity İstanbul Park’ta gerçekleşen lansman, sektörün öncü firmaları ve profesyonellerinin yanı sıra basın mensupları tarafından da yoğun ilgi ile takip edildi.

Messe Frankfurt ve Intercity İstanbul Park tarafından organize edilen lansmanda Messe Frankfurt adına Başkan Yardımcısı Michael Johannes, İntercity İstanbul Park adına Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak, Goodwood Corporation adına Proje Müdürü James Bebbington ve Messe Frankfurt İstanbul adına Genel Müdür Tayfun Yardım katıldı.

Büyük heyecan uyandıran toplantı Intercity İstanbul Park Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak’ın konuşması ile başladı. Ev sahibi İstanbul Park’ta bu büyük organizasyonu ağırlayacak olmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Vural Ak, Türkiye ve bölge için bir ilk olacak bu dev projenin
organizatörlerinden biri olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Festivalin içeriği hakkında detaylı bilgileri Messe Frankfurt İstanbul Genel
Müdürü Tayfun Yardım aktardı. Yardım konuşmasında; “Türkiye’de farklı ve ilkleri içeren bir organizasyon yapmanın heyecanı içindeyiz. Festival of
Motoring aslında hislere hitap eden bir aile festivali. Görmek, duymak, dokunmak, hissetmek isteyen herkesi bu deneyimi yaşamak için festivalimize bekliyoruz” dedi.

2018 yılında ülkemizde bir ilk gerçekleşecek 2018 yılında yapılması planlanan “Festival of Motoring” tüm hislere hitap edecek. Her tür güncel ve klasik binek motorlu aracın yanı sıra, yarış teknelerinden, klasik traktörlere; havacılık gösterilerinden dünya rekoru denemelerine kadar geniş bir kapsamda düzenlenecek. Klasik fuar mantığının dışında, hemen tüm sergilenen ve gösteri yapan araçlar sergi alanlarında halka açık olarak sergilenecek. Sergilenen hemen tüm araçlar alternatif pistlerde, farklı etkinliklerde kullanılarak kulaklara da bir ziyafet yaşatılacak. Ayrıca farklı noktalarda konserler ve canlı müzik dinletileri ile yorulan kulaklar dinlendirilecek. Test sürüşleri, yarış ve deneme pilotlarının yanında yolcu olarak turlar, sürüş okulları, go-kart, simülatör ve daha birçok sürpriz etkinlikle ziyaretçiler aksiyonun bizzat içinde olabilecek

Intercity ve Intercity İstanbul Park hakkında
Türkiye de filo kiralama işini başlatan ve 1992 yılında kurulan Intercity, kendi servisleri ve yurt çapındaki anlaşmalı servis noktaları ile müşterilerine en iyi ve kapsamlı hizmetleri vermekte , 50.000 adede yaklaşan araç filosuyla da Ülkemizin en büyük araç kiralama şirketidir.

Intercity’nin İstanbul Merkez olmak üzere, İzmir, Ankara, Adana, Bursa, Samsun, Fethiye ve Antalya şehirlerinde bölge müdürlükleri ,servis ve 2.el satış noktaları bulunmaktadır. Bu yerlerde yıllık 20.000 adet civarı 2.el satışı yaparak bu konudaki en büyük 2.el araç satan şirkettir aynı zamanda. 650 kişiyi aşan profesyonel kadrosu ile Intercity %15 pazar payını ve sektör liderliğini muhafaza etmektedir. 2012 yılının sonunda dünyanın en iyi Formula 1TM pistlerinden biri olarak gösterilen İstanbul Park tesisinin işletme hakları Intercity tarafından alınmıştır.Çürümekte olan tesis yeniden ekonomiye ve otomobil dünyasına kazandırılmış ve sadece Pist ve yapılan hizmetler için 100 milyon dolara yakın ekstra yatırım yapılmıştır. Intercity yönetiminde Istanbul Park pisti; dünyanın en prestijli etkinliklerine ev sahibi yapan, 365 gün aktif, Ülkemizin en büyük uluslararası standatta trafik kazalarını önleme ve güvenli sürüş eğitimlerine odaklanmış, otomotiv, motor sporları, Ar&Ge ve cazibe merkezi haline gelmiştir.
Daha fazla bilgi için www.intercityrentacar.com ve www.intercitypark.com adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

Haber

İlginizi Çekebilir