Meghan Markle’ın hiç bilinmeyen pozları

Şu sıralar dünyanın en çok merak edilen ve hakkında en çok konuşulan kişisi kim denilse verilecek tek bir yanıt var: Meghan Markle.

Aslında bir dizi oyuncusu olan Markle, belli kesimler tarafından uzun süredir tanınıyordu. Rol aldığı Suits dizisi sayesinde de popülerliğini artırmıştı. Ama yine de rol aldığı hiçbir dizi onun Prens Harry’nin sevgilisi en sonunda da nişanlısı olduğu zamanki kadar popüler hale getirememişti. Durum böyle olunca da Markle’ın geçmişi basının her zamankinden daha fazla ilgi odağına geldi.

Prens Harry’nin nişanlısı Meghan Markle’ın oyunculuk kariyerinde usul usul ilerlerken çektirdiği özel pozları da gün ışığına çıktı.

Markle, rol aldığı General Hospital dizisinden hemen sonra çekilen pozlarında kot pantolonu ve beyaz askılı bluzuyla objektif karşısına geçmiş.

Kensington Sarayı, İngiltere Veliaht Prensi Charles ve 20 yıl önce hayatını kaybeden Prenses Diana’nın küçük oğlu Galler Prensi Harry ve iki yıldır birlikte olduğu Amerikalı oyuncu Meghan Markle’ın, Windsor Kalesi’ndeki St George Şapeli’nde Mayıs 2018’de evleneceklerini açıkladı.
İşte gelecekte İngiltere sarayına gelin gidecek olan Meghan Markle’ın 2003 yılında çekilen o pozları:

[

Haber

İlginizi Çekebilir