The Weeknd, Selena Gomez’i takipten çıkardı

27 yaşındaki The Weeknd, Instagram’ın en çok takip edilen kişisi olan 25 yaşındaki Selena Gomez’i takip etmekten vazgeçti. Bunu yapan ilk kişi tabii ki Selena’ydı. 17 Kasım’da eski erkek arkadaşını takip etmekten vazgeçen Selena, eski sevgilisi olan ünlü şarkıcıyı 26 Kasım’da kaybetti diyebiliriz.

Selena Gomez, 23 yaşındaki Justin Bieber ile ilişkisine döndü ve The Weeknd’in de 21 yaşındaki eski sevgilisi Bella Hadid ile bir araya geldikleri söyleniyor.

14 Kasım’da The Weeknd’in Bella’nın New York City’deki dairesine girerken görüldüğü ile ilgili haberler çıkmıştı. Bu yüzden ikilinin arasında ilişkinin yeniden alevlendiği söyleniyor. Bella şu anda The Weeknd’in Twitter ve Instagram hesaplarını takip ediyor olsa da The Weeknd, onu takip etmiyor.

Justin ve Selena çifti ise ilişkide bunun ilerisine geçtiler. Bu yıl Şükran Günü’nde birlikte zaman geçirmemiş olsalar da sağlıklı bir iletişim kurdukları söyleniyor. Kaynakların söylediğine göre Justin, Selena’nın kendisini güvende hissettirmesinden hoşlanıyor. Ayrıca Selena gününün nasıl geçtiğini her zaman Justin’e anlatıyor.

Haber

İlginizi Çekebilir