Selena Gomez ve Justin Bieber’a Hailey terapisi

İkili bir dargın bir barışık ilerleyen ilişkilerinde çeşitli olaylar yaşadı. Yıllarca süren süreçte son olarak Selena Gomez geçtiğimiz ay The Weeknd ile olan ilişkisini noktaladı ve Biebir ile tekrar barıştı. Elbette bu karar iki ünlü şarkıcının hayatını etkiledi. İşte altı yıllık süreçte Gomez ve Bieber’ın zaman içinde yaşadıkları…

2 yıllık ayrılığın ardından geçtiğimiz ay barışan Justin Bieber ve Selena Gomez’in bu kararı dünyaca ünlü iki genç şarkıcının hayatını da etkiledi. İddiaya göre ikili, Bieber’ın eski sevgilisi Hailey Baldwin’le olan mesajları yüzünden kavga etti. Gerilimi bir türlü dindiremeyen Bieber ve Gomez, sorunlarını terapiyle çözme kararı aldı.

Bieber’a yakın bir kaynak Us Weekly’e yaptığı açıklamada, “Justin’in ilgisi sadece Selena’nın üzerinde. Hailey de Shawn Mendes’le birlikte. Aralarında bir şey olması söz konusu değil” dedi.

İşte barışma kararı sonrası ikilinin hayatını etkileyen gelişmeler ve aşk geçmişleri…

Kanadalı popçu Justin Bieber ile yeniden birlikte olan Selena Gomez, annesi Mandy Teefey’nin vetosuyla karşılaştı. Durumun ciddi olduğunu öğrenen Teefy’nin, sinirden hastanelik olduğu iddia edildi.

Selana Gomez’in hayranları anne kızın Instagram’da birbirlerini takip etmemelerinin hastane iddialarını güçlendirdiğini savundu.

Kısa bir süre önce Justin Bieber’ın annesi Pattie Mallette, oğlunun Selena Gomez’le yeniden başlayan ilişkisini onayladığını vurgulayarak People’a açıklamalar yaptı.

Mallette, “Eğer Justin, Selena’yı seviyorsa ben de onu severim. Daha önce tanışmıştık ve aramızda özel bir bağ oluştu. Selena’yı çok değerli buluyorum” demişti

Müzik dergisi Billboard tarafından ‘Yılın Kadını’ seçilen Selena Gomez ise dergiye verdiği röportajda Justin Bieber ile yeniden bir araya gelmesiyle ilgili açıklamada bulunmuştu. Şarkıcı, “25 yaşındayım. 18 ya da 19 değilim. Sanırım kendim için doğru kararları verebilirim. Hayatımı etkilemiş insanları seviyorum. Justin da onlardan biri. Ben onunla büyüdüm ve onu yeniden yanımda görmek çok güzel” ifadelerine yer verdi.

Haber

İlginizi Çekebilir