Eminem, sevgili bulma uygulaması kullandığını itiraf etti

ABD’li rapçi Eminem, Vulture dergisine konuk oldu. İkinci kez evlendiği Kimberly Anne Scott’tan 2006’da boşanan rapçi, şu sıralar yalnız olduğunu söyledi.

45 yaşındaki Eminem, “Birileriyle aşk yaşamak benim için zor. Boşandığımdan beri birkaç kişiyle görüştüm fakat hiçbiri toplum önüne çıkarmak istediğim cinsten ilişkiler değildi” dedi.

Sanatçı, verdiği röportajda yer alan “Takıldığınız insanları nereden buluyorsunuz?” sorusuna ise ilginç bir cevap verdi:

“Tinder’dan… Bu konuda ciddiyim. Bazen de Grindr uygulamasını kullanıyorum. Eskiden gece kulüplerine gider, kızlarla orada tanışırdım. Benim için ilginç zamanlardı.”

ABD’li ünlü rap sanatçısı Eminem dört yıllık aranın ardından ‘Revival’ (Canlanma) adını verdiği albümle müzik piyasasına muhteşem bir geri dönüş yaptı. 19 şarkılık albümün, ilk şarkısı Beyonce düetli ‘Walk on the Water’. 10 Kasım 2017’de dijital paltformlarda yayınlanan şarkı, YouTube üzerinden 48 milyondan fazla kez izlenerek daha ilk ilk haftada rekor kırdı. Revival albümü için rekor bir albbüm satışı bekleniyor.

Haber

İlginizi Çekebilir