INNA’nın yeni albümü çıktı

Türkiye’de Yabancı Dans Müziğinin en popüler ve en sevilen isimlerinden olan INNA, 2017 yılında hit şarkılarıyla, hep liste başlarında oldu..

2017 yılında Türkiye’nin pek çok şehrinde verdiği konserler ve festivaller ile hayranıyla buluşan INNA ; radyolarda çalınan, dijital servislerde dinlenen şarkıları ve TV’lerde izlenen videoları ile milyonlara ulaştı!

Türkiye’yi ikinci vatanı gibi gören, her yıl iki aya ulaşan bir zamanını da Türkiye’de konserlerde geçiren INNA’yı, insanlarımız da artık Türkiye’li bir sanatçı gibi kabul ediyor.

O yüzden esas olarak Türkiye Pop & Dans müziğinin dinlendiği dijital servis ve kanallarda bileliste başlarında yer alıyor, 1. olabiliyor …

INNA, “GIMME GIMME” şarkısı ile 2017 de yakaladığı başarısını, “RULETA” ile 2018’e taşıyarak sürdürdü !

Ve bunu takip edecek Yeni Hitlerde bu albümünde gizli ! Bunlardan ilki, şimdiden radyo ve klüplerde duymaya başladığımız, listelerde yükselen ve albüme de adını veren “NIRVANA” şarkısı..

Ama başarısıyla bunları da geçebilecek “Gizli Hitler” albüm içinde saklı ! Bakalım bulabilecek misiniz ☺

INNA albümü her zaman olduğu gibi, Dans Müziğinin öncü kuruluşları, Number1 Medya Grubu sponsorluğunda Yeni Dünya Müzik tarafından yayınlandı.

Haber

İlginizi Çekebilir