2018 BRIT ödülleri sahiplerini buldu

Gecenin kazananları Kosova kökenli pop şarkıcısı Dua Lipa ve rapçi Stormzy oldu. Ed Sheeran, Justin Timberlake, Kylie Minogue, Hailey Baldwin, Rita Ora, Calvin Harris, Camilla Cabello gibi gösteri dünyasının birçok ünlü ismi, cinsel tacize karşı çıkmak ve kadın erkek eşitsizliğine dikkat çekmek için kırmızı halıda beyaz güllerle boy gösterdi.

Müzik dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen 2018 BRIT ödülleri sahiplerini buldu.

5 dalda aday olan Kosova kökenli şarkıcı Dua Lipa, “En İyi İngiliz Kadın Sanatçı” ve “En İyi Çıkış Yapan İngiliz Sanatçı” ödüllerini aldı.

24 yaşındaki rapçi Stormzy “En İyi İngiliz Erkek Sanatçı” ödülünü alırken, ABD’li rapçi Kendrick Lamar “Uluslararası En iyi Erkek Sanatçı” ödülünün sahibi oldu.

Müzik ve sanat camiasının birçok ünlü ismi ödül törenine Hollywood’da ortaya çıkan “MeToo” ve “Time’sUp” hareketlerini desteklemek için beyaz gül takarak geldi.

Ed Sheeran, Justin Timberlake, Kylie Minogue, Hailey Baldwin, Rita Ora, Calvin Harris gibi ünlü isimler Hollywood’daki politik duruşu devam ettirek, eğlence endüstrisindeki cinsiyet eşitsizliğini ve cinsel tacizi protesto etti.

Haber

İlginizi Çekebilir