Kerimcan Durmaz’dan şok açıklamalar.

‘’Şarkıcı Oluyorum’’
‘’Gülse Birsel’in kucağına atlarım’’

Kç:Kerim Can ‘jet sosyete’ dizisinde oynamak ister mi ?

Radyo Programının Tamamı

Kerim Can : Gülse Birsel gibi bir ismin omuzuna atlarım kucağına atlarım biliyorsun, öyle bir isimle kesinlikle oynarım.Onun ‘’Aile Arasında’’ filmine de bayıldım hala gülüyorum.Gülse’den teklif bekliyorum.

Kadir Çetin:Kerim Can durmaz çok da iyi oynuyor mesela bir arap kıyafeti giyiyor çok da iyi bir oyuncu bunu bir sinema veya dizi projesinde değerlendirebilir, geliyor mu proje ?

Kerim Can:Geliyor fakat bizim şöyle bir projemiz var şu anda biz ‘kim kardashian’ların hayatı’ tarzında Samet, Selin, Caner ben youtube kanalı açtık normal günlük hayatımızda evde neler yaşıyoruz, gece kulübunde neler yaşıyoruz, mesela bir tatile gittiğimizde New York’da Dubai’de bu tatiller nasıl geçiyor diye 13 bölümlük böyle bir şey düşünüyoruz. Sonrasında da sinema filmi düşünüyoruz ‘sex and the city’ tarzında
Kadir Çetin: Para istemezseniz bizim kanalda yapabiliriz öbür projeyi

Kerim can:para istemezsek mi ? menejerimle görüş.İşin şakasi inşallah güzel olucak çok keyifli geçiyor çekimler teaserimizi çektik dün.
Kadir Çetin.Hülya Avşar seni konuk alıyor ve sonra program başlarken ‘’Sen neden bana konuk olabilliyorsun’’ diyor?Bozulmadın mı buna,neden cevap vermedin?
Kerimcan Durmaz:Aslında ben cevabımı acı tatlı gülümseyerek verdim,o mesajı almıştır.

Kadir Çetin: Kerim Can durmaz evlenmeyi düşünüyor mu ? Çoluk çocuk sahibi olmayı düşünüyor mu ?

Kerim Can : Bu soruya şuan cevap vermek çok zor,çok erken ben daha 24 yaşındayım 94 doğumluyum, bundan bir 10-15 yıl sonra ne olur ? Böyle bir şey istermiyim?Bilmiyorum o yüzden bu soruya üç tane nokta koyuyorum.

Kadir çetin: Şarkı söyleyecek misin ?

Kerim Can :Söylemek istiyorum böyle bir yeteneğim var. Türkiye’de kimler şarkı söylüyor ben neden söylemiyeyim?
Kadir Çetin: Ben senin birisiyle anlaştığını ve single yaptığını duydum yanlış mı ?

Kerim can: Tabiki anlaştığım kişiler var ama henüz doğru single’ı bulamadım, doğru besteyi, kendime uygun şarkı çıkartmak istiyorum,şarkı çıkartmak için şarkı çıkarmak istemiyorum.
Dolayısıyla doğru işi bekliyorum bir şeyi dinlediğimde aşık olabileceğim birşeyi bekliyorum çalışacagım tabiki insanlar var Türkiyede ilk olarak Ozan Çolakoglu ile çalışmak istiyorum bakalım güzel bir şarkı bulduğumda direk Ozan abiye gideceğim.

kadir çetin: Seni böyle eleştirenlere ne diyorsun ? Gelip yüzüne karşı eleştiri yapıyorlar mı ?

Kerim can : Beni eleştirenler bir yerde gördüğü zaman bir fotoğraf çekilebilir miyiz diyorlar.

Kadir Çetin: Sosyal medyada falan seni eleştirenleri görüyorsun youtube de falan gördüğünde gülümsüyor musun ? yoksa ben bunların ben diyor musun ?

Kerim Can : Onları yapan 15-16 yaşlarında sahte hesap kullanıp kıskananlar, hayatları boyunca hedefleri olmayan aşağılık kompleksi olan ruh hastası olan insanlar şimdi Türkiye’de zaten hiçbir başarı elde etmiş insanın tebrik edildiğini gördün mü ?

Kadir Çetin: Yok

Kerim can : Göremezsin.

Kadir Çetin: Meyve veren ağaç taşlanıyor.

Kerim Can: Dolayısıyla bak ben 15 yaşında dövme yaptırdım burda ‘’Benden nefret edenler beni ünlü yapar’’ yazıyor, ve 15 yaşında ilk dövmemdi bana yapılan yorumlar tepkiler umrumda olsaydı şuan bu konumda olmazdı çünkü ben hiçbirşeyi umursamadığım için bu pozitif enerjiyle yaşıyorum.Kendi kendimi deşarj ediyorum bi insanın bi insana zararı yoksa sal gitsin rahatsız oluyorsan engelle görme kanal değiştir. Sonuçta talep var ve insanlar izliyor o yüzden sus yani.
Kadir Çetin:Bakımlı birisi olarak,Türkiyedeki kadınları bakımlı buluyor musun?
Kerimcan:Kadınların maalesef yarısından fazlası bakımsız,özensiz.Lütfen kendinize biraz bakın saçınızı başınızı tarayın fön çektirin,hafif’te olsa makyaj yapın.Bakımsız kadın görünce çok sinirleniyorum.

Haber

İlginizi Çekebilir