Number1, “Şefkat Nöbeti”nde

Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım, beraberinde İstanbul’dan ulusal yayın yapan çeşitli radyo programcılarıyla birlikte Suriye’deki insani yardım faaliyetlerine destek sağlanması amacıyla başlatılan “Şefkat Nöbeti” kampanyasına destek olmak için Hatay’a geldi.

Number1 Medya Grubu adına Number1 Türk Yayın Yönetmeni Kadir Çetin, kampanyaya katıldı

Yıldırım ve beraberindekiler, Türk Kızılayının Antakya’da bulunan lojistik merkezini ziyaret ederek burada çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Lojistik merkezinde çalışanlarla bir süre sohbet eden Yıldırım ve radyo sunucuları, birlikte yardım kolileri hazırladı.

Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada Şefkat Nöbeti yardım kampanyasının 15. gününde kampanyaya destek olmak için ulusal radyo programcılarıyla Şefkat Nöbeti tutmaya geldiklerini söyledi.

Hatay’da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiklerini ve Suriye’de bulunan kampları ziyaret ettiklerini ifade eden Yıldırım, şöyle devam etti:

“Bugün çok önemli misafirlerimiz var. Bu misafirlerimiz ülkemizde ulusal yayın yapan pek çok radyomuzun programcıları, hepsi en aşağı on yıllık meslek hayatları içerisinde ülkemizde pek çok olayı gündeme getirerek radyolardan halkımıza anlatan dostlarımızla beraber Şefkat Nöbeti’ni tutuyoruz. Bugün onları Hatay’da misafir ettik. Reyhanlı’ya geçtik. Dostlarımızla beraber Cilvegözü Sınır Kapısı’ndan içeri girip yetimhanelerimizi, kamplarımızı dolaştık. Daha sonra Kızılay depolarımıza geldik. Nöbetimizi tutmaya devam ediyoruz.”

Haber

İlginizi Çekebilir