“Justin Bieber, böbreğini seve seve Selena’ya verirdi”

2017 yılın başında ABD’li şarkıcı Selena Gomez lupus hastalığı nedeniyle böbrek yetmezliği yaşamış, yakın arkadaşı Francia Raisa’nın böbreğini kendisine bağışlamasıyla sağlığına kavuşmuştu.

Gomez, ise bu dönemde birlikte olduğu Kanadalı R&B sanatçısı The Weeknd (Abel Tesfaye) ile geçen ayın ekim ayında ayrılmış ve eski sevgilisi Justin Bieber ile barışmıştı.

28 yaşındaki The Weeknd’in piyasaya sürülen son şarkısı “Call Out My Name”’in sözlerinde, ünlü müziyenin eski sevglisine olan kalp krıklığını ilan ettiği ve ölümden dönen Gomez’e kendi böbreğini vermeye hazır olduğunu belirttiği iddialarının ardından gözler ünlü popçu Justin Bieber’a döndü.

Hollywood Life’ın haberine göre 2009 yılından beri Gomez ile inişli çıkışlı bir ilişki yaşayan 24 yaşındaki popçuya yakın bir kaynak, Bieber’ın The Weeknd şarkısını güzel bulduğunu ama onu zayıf ve acınası bir hale getirdiğini düşündüğünü söyleyerek sölerine şöyle devam etti:

“Onlar birlikte olsunlar ya da olmasınlar, Justin geçmişte olduğu gibi bugün ve yarın her zaman Selena’nın yanında olmaya devam edecek. Justin Selena’ya gerçek aşk besleyen kişinin kendisi olduğunu düşünüyor, o istenilseydi seve seve Selena’nın hayatını kurtarmak için böbreğini verirdi.”

Geçen ekim ayının sonunda barışan Selena Gomez ile Justin Bieber, mart ayının başında ayrılmıştı.

Haber

İlginizi Çekebilir