Taylor Swift, Hayley Kiyoko’yu Savundu!

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği bir röportajda “Birkaç tane müzik sektöründe yer alan yapımcı bana yine kızlar hakkında klipler yaptığım için imalarda bulundu ben de onlara “Evet, Taylor Swift her şarkısında ve klibinde erkekleri anlatıyor ve kimse şikayet etmiyor” dedim.” diyerek bazı Taylor Swift hayranları tarafından eleştirilen Hayley Kiyoko’nun bu sözlerine ünlü şarkıcıdan yanıt gecikmedi! İşte Taylor’ın Hayley’in bu röportajı hakkında yaptığ Tumblr’daki o açıklaması:

Bence insanlar onun bu açıklamasını yanlış yorumluyor. Sözlerini amacından saptırıyorlar mıo bilmiyorum ama eğer röportajının tamamını okursanız, Taylor’ı orjinial olmayan veya erkek delisi olarak nitelendirdiğine inanmıyorum. O sadece kliplerinde kadın ilişkilerini konu almasını savunuyor. Sanatlarında dürüst romantik hikayelerini anlatacak kadar cesur olan sanatçıları alkışlamalıyız. Ve dürüst olmak gerekirse ben hiç homofobiye rastlamadım o rastladı. Eşcinsel ve heteroseksüel ilişkilerde çifte standart uygulayanlara seslenmek onun hakkı.

Hayley ise Taylor’ bu açıklamalarından sonra Twitter hesabından şöyle bir yazı paylaştı:

Ve @taylorswift13 ve doğrularını tüm dünyayla paylaşan sanatçılara saygılar ♥ Seni takdir ediyorum. Tırmanmaya devam ediyoruz.

Haber

İlginizi Çekebilir