Taylor Swift’ten özel iki yeni şarkı

‘Delicate’ adlı şarkısı için yaptığı klip çalışmasının hemen ardından Taylor Swift, Spotify Singles’a özel iki yeni şarkı hazırladı.

28 yaşındaki ABD’li şarkıcının Spotify için hazırladığı ‘Delicate’ ve Earth, Wind & Fire tarafından söylenen ‘September’ adlı şarkıların özel akustik yorumu Nashville’de bulunan The Tracking Room stüdyosunda kaydedildi.

Taylor Swift şarkılarla ilgili olarak şunları söyledi: “Delicate bizi sevmesini istediğimiz biri ile karşılaştığımız anda hepimizin içinde aniden su yüzüne çıkan o savunmasızlıkla ilgili bir şarkı. O anda onun bizimle ilgili duymuş olabileceği her şeyi ve onun bizi istememesi için akla gelebilecek her türlü nedeni düşünürüz. Ona doğru attığımız her adım bizi hem korkutur hem de heyecanlandırır. Delicate, işte o telaşla korku arasındaki dengenin ve ‘şansımı denemeye değer’ diye umut etmenin şarkısı.”

Taylor Swift’in ‘September’ adlı şarkıyı seçmesi ise duygusal sebeplere dayanıyor. Çünkü Swift, Maurice White, Al McKay ve Allee Willis’in yazdığı, Earth, Wind & Fire tarafından söylenen şarkının klasik versiyonunu çok seviyor.

Swift, 8 Mayıs’ta Arizona Glendale’de başlayacak Taylor Swift Reputation Stadium Tour adlı turneye başlıyor.

Haber

İlginizi Çekebilir