Beyazperdeye Queen geliyor! İşte ilk fragman

Queen‘in biyografik filmi Bohemian Rhapsody‘den ilk fragman yayınlandı. Rami Malek’in Freddy Mercury‘yi canlandırdığı filmin ilk fragmanı tüylerinizi diken diken edecek.

20th Century Fox, Queen’in biyografik filmi Bohemian Rhapsody için ilk fragmanı nihayet yayınladı. Mr. Robot’la ününe ün katan Rami Malek’in Freddy Mercury performansına ilk kez şahit olduğumuz fragman bizi etkileyici bir filmin beklediğini gösteriyor. Filmin çekimleri olaylı geçse de vizyon macerası için artık hazır gibi görünüyor. İlk olarak yönetmenlik koltuğuna Bryan Singer’ın oturduğu filmin çekimlerinin yarısında Singer kovulmuş ve yerine Dexter Fletcher (Eddie the Eagle) gelmişti. Rami Malek dışında grubun diğer üyelerini ise Joe Mazzello, Ben Hardy ve Gwilym Lee canlandırıyor.

Queen’in yükselişi Film grubun hızlı yükselişi ve ikonik şarkılarının ortaya çıkışını gözler önüne seriyor. Aynı zamanda Mercury’nin hayatı, gruba etkisi ve devrimsel kararlarını da görmek mümkün. Tabii ki grubun efsanevi şarkılarıyla baş döndürecek olan film hayranlara unutulmaz bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Mercury’nin hastalığı, grubun bir aileye dönüşümü, insanlara verdikleri ilham ve çok daha fazlası beyaz perdeye yansımaya hazırlanıyor. Oldukça hareketli olan ilk fragman da bu etkileyici filmin çok küçük bir kısmını bizlere sunuyor. Queen hayranlarının kesinlikle kaçırmaması gereken film 2 Kasım‘da vizyona girecek.

 

Haber

İlginizi Çekebilir