Meral Akşener Number1’da projelerini anlattı

İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı Meral Akşener, seçilmesi durumunda Türkiye’nin en büyük şehri İstanbul için özel bir bakanlık kuracağını açıkladı. İYİ Parti lider, ismini vermediği bir kanalda mitingini 10 saniye canlı yayında gösteren kişilerin işten atıldığını söyledi.

Number One FM ve Number One Türk FM ortak yayınında soruları yanıtlayan Akşener’in açıklamalarından satırbaşları şöyle:
Köprülerden o kadar çok araç geçmesi garanti edildi ki, o kadar araç geçmeyeceği malum. Köprüden geçmeyen Ardahanlı’dan Edirneli’den köprü parası alınıyor. Bu köprüler devlet tarafından yapılmalıydı. Köprü 4 liradan 8 liraya çıkarıldı, diğerleri kat kat daha fazla, böyle bir sistemle trafik çözemezsiniz. Bu sorunları çözmek için ‘İstanbul Bakanlığı’ kurmayı düşünüyorum.

‘MİTİNGİ 10 SANİYE GÖSTEREN 2 KİŞİ İŞTEN ATILDI’

Akşener: Demirtaş’ın kampanyasını bizlerle eşit koşullarda yapmasını isterim
Medyanın bağımsız olması lazım. Yalnızca görsel basından da bahsetmiyorum. Orada çalışan insanların kendi kafalarında bir sansür olmaması gerekiyor. Medyayı büyük sermayenin eline vermemek gerekiyor. 1994-1999 arasında büyük bir karartma yaşamıştık şimdi de yaşıyoruz. Sermaye sahipleri korkuyorlar, ismini vermeyeceğim bir kanalda bizim mitingimiz 10 saniye gösterildi. Mitingi 10 saniye gösteren kişiler işten atıldı. Ayıptır.
‘FINDIK FISTIK PARASINI VATANDAŞA DAĞITACAĞIZ’

Türkiye dayanışma fonu kuracağız. 4,5 milyon insan borç takibinde. İşsiz kalanlar borcunu ödeyemiyor, rezil oluyor, mahcup oluyor. İşsizlerin yaşlıların, öğrencilerin, gazi ve şehit yakınlarının bir defaya mahsus borcunu siliyoruz. Bunun maliyeti 8 milyar TL. Bunun kaynağı olarak da makam araçlardan karşılayacağız. Mehmet Şimşek fındık fıstık parası demişti biz bu fındık fıstık parasını vatandaşlarımıza dağıtacağız.”

Haber

İlginizi Çekebilir