Mustafa Sandal söyledi Paris Hilton coştu!

Dosso Dossi Fashion Show ve The Land of Legends ortaklığında düzenlenen Türkiye’nin en büyük moda şovuna Paris Hilton damgasını vurdu. Antalya’da ünlü Türk mankenler eşliğinde podyuma çıkan Paris Hilton, “Türkiye’de olduğum için çok mutluyum” dedi.

Türkiye’nin en büyük moda etkinliği olan Dosso Dossi Fashion Show, dünyaca ünlü bir ismi, Paris Hilton’u ağırladı. Dosso Dossi Fashion Show ve The Land of Legends ortaklığında düzenlenen etkinlik için Antalya’ya gelen Paris Hilton, büyük defile öncesi bir basın toplantısı düzenledi. Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Arslan ile gazetecilerin karşısına çıkan Paris Hilton, “Türkiye’de olduğum için çok mutluyum. Antalya’da hem iş hem de tatil fırsatı buldum” dedi.

Geçtiğimiz yıl Victoria’s Secret’in ünlü Brezilyalı modelleri Adriana Lima, Isabeli Fontana, Izabel Goulart ve Ana Beatriz Barros’u aynı anda podyuma çıkartarak dünya genelinde büyük ses getirdiklerini belirten Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Arslan ise Paris Hilton’a teşekkürlerini sundu.

ÖZEL PODYUM KURULDU

Dosso Dossi Fashion Show için Türkiye’nin en büyük yaşam ve eğlence parkı The Land Of Legends’ta özel bir alan kuruldu. Havuz üzerinde kurulan podyumda binlerce konuğun izlediği defileye çıkan Paris Hilton, üç ayrı giysi sundu. Koreografisini Öner Övez’in hazırladığı ve görsel bir şölen eşliğinde gerçekleştirilen defilede Paris Hilton’a Türkiye’nin ünlü mankenleri Çağla Şıkel, Deniz Akkaya, Demet Şener, Şebnem Schaefer ve Özge Ulusoy da eşlik etti. Toplam 60 mankenin görev aldığı defilenin bir diğer sürprizi ise ünlü pop şarkıcısı Mustafa Sandal oldu. Rusya başta olmak üzere Türkiye dışında önemli bir hayran kitlesi bulunan Mustafa Sandal, defilede söylediği iki şarkı ile büyük beğeni kazandı.

OTUZ ÜLKEDEN BEŞ BİN KİŞİ GELDİ

Dosso Dossi Fashion Show’a katılmak için 30 ülkeden ve 200 şehirden gelen yaklaşık beş bin konuk Antalya’ya geldi. Dosso Dossi Fashion Show’un bir diğer önemli bölümünü ise Antalya Expo Center’da düzenlenen fuar oluşturuyor. ‘Business Holiday‘ sistemiyle iş ve tatili birleştiren Dosso Dossi Fashion Show hazır giyim üreticileri ile alıcıların buluşturuyor. Alıcılar Antalya’da beş yıldızlı bir tatil yaparken ihtiyaçları olan hazır giyim ürünlerini de yine kendilerine özel üretilen koleksiyonlarla temin etme imkanı buluyorlar. Dosso Dossi Fashion Show, 12 Haziran’da sona erecek.

Haber

İlginizi Çekebilir