Millie Bobbie Brown’dan samimi itiraflar

Drake ile olan arkadaşlığını ve nasıl tanıştığını şu sözlerle anlatıyor Mille :

Geçen kasım ayında Australya’da ikimizin de turu vardı.Beni konserine davet etti. Şimdi sürekli konuşuyoruz. Ondan tavsiye alıyorum.

Millie ; ”Geçen mart Kids Choice Ödül töreninde Parkland Kurbanlarının isminin olduğu bi T-shirt giydim çünkü sorumluluklarımı ciddiye alıyorum. Sesim var ve bunu akıllıca kullanmak zorundayım.”

Aynı zamanda Paris Jackson’a olan hayranlığını belirtirken Paris hakkında ”Harika bi imajı var, benim ablam gibi, üstelik piano çalıyor” ifadelerini kullandı

İlk aldığı albüm sorulduğunda Amy winehouse’ın Back to Black albümünü söyleyip en sevdiği şarkısının Valeria olduğunu belirtiyor.

Miliie Stangers Things dizisindeki Eleven karakteri için saçlarını kazıtması hakkında;

Saçlarımı kazıtmak, büyük bişey fakat bir taraftan iyi. Yağmur yağdığı zaman sular kafanıza masaj yapıyor gibi oluyor. Yağmur yağarken dışarı çıktığımda insanlar bana deliymişim gibi bakıyordu.  Ben ise gülümserdim. Ancak bir diğer tarafta insanlar bana bakıp hasta sanıyorlardı. Bazılarının hasta olup olmadığımı bilmeden bana güldüğü bile oluyordu. Saçımı kazıtmak hayatımda yaptığım en iyi şeydi. Kelliğim ile barışık olup insanlara ilham olmak istiyordum.

 

Haber

İlginizi Çekebilir