Rock’N Burger Konsept Festivali

Rock’n Burger Konsept Festivali, İzmir’in Selçuk beldesinin Pamucak sahilinde 6-7-8-9 Eylül 2018’de gerçekleşecektir. Number1 Türk’ün medya sponsoru olduğu festivalin ana felsefesi; katılımcılara özgürce eğlenebildikleri, temiz, konforlu ve güvenli bir konsept ortamı sunmaktır.

Pamucak Belediye Tesisleri’nde gerçekleşecek olan etkinlikte kamp alanı, kumsal, yemek alanı, konser alanı ve küçük sahne katılımcıların konforunu maksimum seviyede tutmak amacı ile düzenlenmektedir.

Pamucak sahili 50 metre genişlikte ve 14 kilometre boyunda ince kumdan oluşan plaja sahiptir. Deniz, kum zemine sahip olup, 50 metreye kadar boy uzunluğunun altında derinliğe sahiptir.

Tamamı gölgelik alanda 4000 çadır kapasiteli ana kamp alanı 30 adet betonarme tuvalet barındırmaktadır.

Selçuk’ta merkezi konuma sahip olan etkinlik alanının etrafında uygun pek çok otel ve motel bulunmaktadır.
Yemek alanında sadece seçkin markalara yer verilecek olup, katılımcı firmalar festival boyunca uzman gıda mühendisi tarafından kontrol edilecektir. Yemek yeme alanında 200 metrekarelik gölgelik oturma alanı mevcuttur ve 6 adet betonarme tuvalet bulunmaktadır.

Etkinlikler saat 12:00’da başlayıp gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam edecektir. Müziği doyasıya yaşadığın; günün 15-16 saatinde eğlencenin yer aldığı ve konsepti ile fark yaratan bir festival planlamakta.

Haber

İlginizi Çekebilir