Ünlü Modelden İlginç Protesto!

Dünyaca ünlü modellerin bu ara magazin basını ile başı dertte. Önce Kendall Jenner, ardından Gigi Hadid, şimdi de Cara Delevingne magazincilere ateş püskürüyor. Hatta geçtiğimiz gün Cara, protesto amaçlı yüzüne peluş bir maymun yerleştirerek, fotoğrafçıların fotoğraf almalarına engel oldu.

Kendall Jenner’ın evine bir takipçisi tüm güvenlik önlemlerini aşarak girdi ve ünlü model bundan magazin basınını sorumlu tuttu.

Peki ne oldu da magazin basınına bu kadar tepkililer hemen anlatalım. Geçtiğimiz hafta Kendall Jenner Twitter hesabından bir yazı yayınladı ve magazincilerin kendisini açık hedef haline getirdiklerini söyledi. Çünkü bir stalker tüm güvenlik önlemlerini atlatıp Kendall’ın evine girmiş, hatta havuzunda yüzmüş. Bu durumdan oldukça rahatsız olan Jenner “Evimin adresini açık açık gösteren fotoğraflar çekip beni açık hedef haline getiriyorsunuz. Biraz özel hayata saygı” yazarak haklı bir tepki gösterdi.

Gigi Hadid de Instagram sayfasında paylaştığı bir fotoğraf yüzünden (ki bu fotoğrafta kendisi var) sıkıntı yaşadı. Yolda yürürken çekilmiş fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşan Hadid’e, fotoğrafı çeken kişi tarafından telif davası açıldı. Çünkü telif kanununa göre fotoğrafı çekenin böyle bir hakkı varmış. Bu durumdan rahatsız olan Gigi ise ‘Kendi hesabımda kendi fotoğrafım için izin mi alacağım’ yazan bir metin paylaşarak tepkisini ortaya koydu.

Tüm bu yaşananlardan sonra Cara Delevinge ise magazincilerin görüntü almaması için yüzüne peluş bir maymun yerleştirdi.

Dün ise Cara Delevingne tüm bu yaşananlardan sonra magazin basınını protesto etti. New York’ta bir otelden çıkarken kendisini görüntüleyen muhabirlere yüzünü göstermemek ve telif hakkıyla karşılaşmamak için yüzünü peluş bir maymun kamufle etti. Ünlü model bu sayede arkadaşlarına destek vermiş oldu.

Haber

İlginizi Çekebilir