Jennifer Lopez’e spreyli saldırı

Ünlü şarkıcı Jennifer Lopez’in Hollywood Şöhretler Kaldırımı’ndaki yıldızına, tıpkı Donald Trump ve Bill Cosby’nin yıldızları gibi kimliği belirsiz kişilerce vandal saldırı yapıldı.

Şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez de Donald Trump ile Bill Cosby ile benzer kaderi paylaştı. Lopez’in Hollywood’da bulunan Şöhretler Kaldırımı’ndaki yıldızı vandalların saldırısına uğradı. TMZ’nin haberiner göre, 49 yaşındaki ABD’li şarkıcının yıldızı, kimliği bilinmeyen kişiler tarafından sprey boyayla boyandı.

Vermek istediği mesaj anlaşılmayan saldırgan ya da saldırganlar için polis soruşturma başlattı. Öte yandan geçtiğimiz aylarda ABD Başkanı Donald Trump’ın yıldızının parçalanmasının ardından West Hollywood Kent Konseyi’nde yıldızın tamamen kaldırılması için oylama yapıldı.

Ancak Hollywood Ticaret Odası bu talebi reddetti.

Odadan yapılan açıklamada, “Hollywood Şöhretler Kaldırımı, tarihi bir simgedir. Kaldırıma bir kez eklenen bir yıldız, kaldırımın tarihi dokusunun bir parçası haline gelir. Bu nedenle hiçbir zaman kaldırımdan bir yıldızı kaldırmadık” denildi.

Haber

İlginizi Çekebilir