Nicki Minaj, Angry Birds 2 Filminin Kadrosuna Katıldı

Finlandiya merkezli Rovio Mobile tarafından geliştirilen Angry Birds, ilk kez Aralık 2009 tarihinde iOS platformunda yayınlanmıştı. Windows ve Android platformunda da yerini almasıyla popülerliğini artıran oyun, almadık ödül bırakmamıştı.

Mobilde yakaladığı başarıyı beyaz perde de sürdüren Angry Birds, 2016 yılında vizyona giren ilk 3D animasyon filmi ile dünya çapında 352 milyon dolar hasılat toplamıştı.


Sony Animation imzalı serinin ikinci filmi 16 Ağustos 2019’da vizyona girecek. Jason Sudeikis, Josh Gad, Bill Hader, Danny McBride ve Peter Dinklage ilk filmdeki rollerine geri dönecek. Bu isimlere, Nicki Minaj başta olmak üzere Leslie Jones, Rachel Bloom, Awkwafina, Sterling K. Brown, Eugenio Derbez, Lil Rel Howery, Dove Cameron ve Zach Woods da katıldı, ancak Amerikalı şarkıcının sesiyle hangi karaktere hayat vereceği şu an için bilinmiyor.

Daha önce Ice Age: Continental Drift, The Other Woman ve Barbershop: The Next Cut gibi filmlerde de oynayan Minaj’ın 10 Grammy adaylığı bulunuyor.

Angry Birds 2’nin yönetmen koltuğunda Thurop Van Orman ve John Rice ikilisi oturuyor. Filmin yapımcılığını ise David Maisel ve Catherine Winder üstleniyor.

Tüm platformlarda 4 milyardan fazla indirilen hit video oyunu, 10. yıldönümünde yayınlanacak ikinci filmi ile macerasına kaldığı yerden devam edecek.

Haber

İlginizi Çekebilir