Madonna’dan sahnede yeni yıl sürprizi

Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, New York’taki Stonewall Inn adlı mekanda özel bir yılbaşı performansı sergileyerek hayranlarını şaşırttı.

Stonewall Inn, 1969’da Amerika Birleşik Devletleri’ndeki eşcinsel kurtuluş hareketinin başlangıcını işaret eden Stonewall Ayaklanmaları’nın yer aldığı eski kuruluş olarak tanınıyor.

Ünlü şarkıcı, Stonewall Inn’in 50’nci yıldönümü öncesi, mekanın elçisi olarak seçildi. Gecede sahneye çıkan Madonna bir konuşma yaptıktan sonra sürpriz bir şekilde şarkı da söyledi.

Madonna, yaptığı konuşmada, “Yılbaşında, hareketin başladığı yerde, efsanevi Stonewall Inn’de olmaktan gurur duyuyorum. Devrimin 50’nci yılını kutlamak için bir araya geldik” dedi.

İŞTE MADONNA’NIN SAHNE PERFORMANSI

https://www.youtube.com/watch?v=Q6880rRgk8g

“NE İÇİN SAVAŞIYORUZ?”

Ünlü şarkıcı ayrıca, “Birbirimizi tanımaya gerçekten zaman ayırırsak hepimizin aynı rengi aldığımızı, hepimizin sevmeye ve sevilmeye ihtiyacı olduğunu görürüz. Kimin ve ne için savaştığımızı hatırlayalım – kendimiz, birbirimiz için, ama gerçekten ve en önemlisi, ne için savaşıyoruz? 2019’a nasıl daha fazla sevgi ve barış getirebileceğimizi düşünmek için bir dakikamızı ayıralım, nezaketi nasıl getirebileceğimize bakalım. Belki ışığı getirmek için bir açıklık bulabiliriz. Bunu yapmaya hazır mısınız?” ifadesini kullandı.

Haber

İlginizi Çekebilir