Kanye West, Donald Trump’ı yine destekledi

Kim kardashian’ın eşi, ünlü rap şarkıcısı Kanye West, “Kandırıldım” açıklamasının ardından ABD Başkanı Donald Trump’ı yine desteklediğini duyurdu.

Twitter üzerinden Trump’la ilgili mesajlar yayınlayan 41 yaşındaki ABD’li şarkıcı, “Trump her zaman” notunu yazdı.

Geçtiğimiz ekim ayında Trump’ı ziyaret etmek üzere Beyaz Saray’a giden ve Trump’ın “Amerika’yı yeniden büyük yap” sloganını içeren kırmızı şapkasıyla gündeme gelen, ardında pişmanlığını dile getiren West, yeni tweet’lerinde, “2019’da benim nerede durduğumu biliyorsunuz. Beni programlayamayacaklar” dedi.

“Siyahların yüzde 90’ı Demokrat. Bu bana kontrol gibi geliyor” diyen West, “Herkesi seviyorum. Dünyayı değiştireceğiz. Tanrı benim yanımda. Ben bir Hıristiyanım. Bir vergi mükellefiyim. Ben kendimim. Tanrı bizimle” diye yazdı.

“Özgür düşün. 2024. Herkesi sevmeye bu yıldan başla, bu temiz yılı sevgi dolu başlat” diyen ünlü rap’çi, “Şu andan itibaren o kahrolası şapkamla sahneye çıkacağım” dedi.

West, “Trump şapkasının bana temsil ettiği şeyler hakkında en çok sevdiklerimden biri, insanların siyah olduğum için bana ne yapacağımı söyleyememeleri” ifadesini kullandı.

West, Beyaz Saray ziyareti sonrasında, kandırıldığını ve artık siyasetten uzak kalma kararı aldığını açıklamıştı.

Trump’a desteği dolayısıyla eleştiri oklarını üzerine çektikten sonra desteğini geri çektiğini açıklayan şarkıcı, “Gözlerim açıldı, inanmadığım mesajların yayılması için kullanıldım. Kendimi siyasetten uzak tutacağım ve tamamen yaratıcı olmaya odaklanacağım” demişti.

Haber

İlginizi Çekebilir