Lady Gaga’nın Altın Küre’deki elbisesinin anlamı

76. Altın Küre Ödülleri’nde, başrolde yer aldığı A Star Is Born filmi için bestelediği Shallow şarkısı ile En İyi Film Şarkısı ödülünü kazanan Lady Gaga, ödülü kadar giydiği kıyafetle de konuşuldu.

Kıyafeti beğenenler kadar sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutanların da olduğu Lady Gaga aslında kıyafetiyle anlamlı bir mesaj verdi.

Orijinali 1937 yılında çekilen A Star Is Born’un dördüncü yeniden çevriminde rol alan Lady Gaga, seçtiği kıyafetle, filmin 1954’te bir müzikal olarak ikinci yeniden çevrimine gönderme yaptı.

ady Gaga, 1954 yapımı A Star Is Born’un başrol oyuncusu Judy Garland’ın filmde giydiği kıyafetin bir benzeriyle kırmızı halıda yürüyerek, Garland’a saygı duruşunda bulundu.

Ünlü şarkıcı ve oyuncu, daha önce verdiği bir röportajda, oyunculuk açısından taklit etmediğini söylediği Garland’in görünümünü yakalamak için Valentino imzalı lila rengi elbise giydi.

Altın Küre kırmızı halısında röportaj veren Lady Gaga, “Sanırım yıllardır karakterler yaratıyorum, çünkü hep bir oyuncu olmak istemiştim ama yapamadım, müzisyen oldum” dedi.

Lady Gaga, “Bu karakteri yaratmak için çok çalıştım” ifadesini de kullandı.

76. Altın Küre Ödülleri için 6 dalda aday olan A Star Is Born filmi, tek ödülle dönerek gecenin hayal kırıklığı yaşayan yapımı oldu.

Bradley Cooper, Lady Gaga ile başrolleri paylaşmanın yanı sıra filmin senaristliğini ve yönetmenliğini de üstlendi.

Haber

İlginizi Çekebilir