Ünlü YouTuber Reynmen şarkıcı oldu, rekorları alt üst etti!

Reynmen, Türkiye YouTube camiasının en popüler isimlerinden biri. Ünlü YouTuber, iki ay ara verdiği YouTube’a yeni şarkısının klibiyle çok hızlı bir dönüş yaptı.

Sosyal medya fenomeni Reynmen, yeni video klibi ‘Derdim Olsun’ şarkısıyla iki YouTube rekorunu kırdı. YouTube Türkiye’nin en çok izlenen videosu olan ‘Derdim Olsun’ ile Aleyna Tilki’nin 24 saatte en çok izlenen video rekorunu kırmış oldu.

Birçok kişinin Reynmen olarak tanıdığı Yusuf Aktaş, yeni yayınladığı şarkısı ‘Derdim Olsun’ adındaki yeni şarkısı ile 24 saat içerisinde 11 milyonun üzerinde bir izlenme sayısına ulaştı.

Klipte Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümünü mü işledi?

Reynmen’in klibinde Muhsin Yazıcıoğlu’nun hayatını kaybettiği helikopter kazasına göndermede bulunduğu konuşuluyor.

Çok sayıda yorum yapıldı

Çok sayıda kişi kar, kış, kurt, düşen uçak, sırtından vurulma konularını içeren klibin altına, “Reynmen, Muhsin Yazıcıoğlu olayını hatırlattı” şeklinde yorumlar yaptı.

YouTube Türkiye’nin en çok izlenen klibi

Derdim Olsun şarkısının klibi, 24 saat içinde 6 milyondan fazla izlenerek YouTube Türkiye’de 24 saat içinde en çok izlenen video rekorunu kırdı.

‘Reynmen’ olarak tanınan Yusuf Aktaş kimdir?

Yusuf Aktaş, Reynmen adıyla tanınan YouTube fenomeni. Scorp uygulamasında çektiği videolarla tanınınca YouTube’a geçiş yaptı ve ülkenin en popüler Youtuber’larından biri oldu.

Instagram’da 4 milyon, YouTube’ta 3 milyondan fazla takipçisi olan Reynmen; sosyal medyada gençler arasında en büyük figürlerinden biri. Aslen Sivaslı olan ve İstanbul Bağcılar’da büyüyen 1995 doğumlu Reynmen’in her videosu olay oluyor, günlerce konuşuluyor.

Geçtiğimiz günlerde Itır Esen’le birlikte Survivor 2019 YouTube programını sunacağı iddia edilen Reynmen, bu iddiaları yalanlamıştı.

Haber

İlginizi Çekebilir