Edis Grammy yolcusu

Şarkıcı ve söz yazarı Edis, müzik dünyasının en prestijli ödüllerinden olan 61. Grammy Müzik Ödülleri’ne, Mastercard’ın onur konuğu olarak katılmak üzere ABD’ye gitti. Edis, Mastercard’ın 11 yıldır ana sponsorluğunu üstlendiği Grammy Ödül Töreni’ne Türkiye’den katılan tek sanatçı olacak.

61. Grammy Müzik Ödülleri 10 Şubat’ta Los Angeles’taki Staples Center’da düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak. Tüm dünyanın yakından takip ettiği sanat ve spor olaylarının en paha biçilemez anlarına eşlik eden Mastercard, bu kapsamda 11 yıldır gerçekleştirdiği Grammy Müzik Ödülleri sponsorluğunu gururla sürdürüyor.

Dünyaca ünlü yıldızlarının katılacağı yılın en önemli müzik olayına Türkiye’den de Mastercard’ın davetlisi olarak Edis katılacak. Ünlü şarkıcı bu paha biçilemez deneyimi sosyal medya hesabı üzerinden yapacağı sürprizlerle hayranlarıyla paylaşacak.
Mastercard Toplu Ulaşımda Temassız Mastercard Projesi için Edis Görgülü ile iş birliği yapmıştı. Proje için stüdyoya giren Edis, bir yolculuk şarkısı hazırladı. “Paha Biçilemez Bir Şey Başlat” isimli şarkının klibi, hareket halindeki bir otobüste yolcular arasında geçiyor.

Haber

İlginizi Çekebilir