Drake’in konuşması neden yarıda kesildi?

Bu yıl 61’incisi düzenlenen Grammy Ödülleri’nde (Grammy 2019) ödül alan sanatçıların sahne konuşmalarına getirilen süre kısıtlaması göze çarptı. Törenin akıcılığını kesintiye uğratmamak için ödül alanların teşekkür konuşmalarını kısa tutmak isteyen Grammy organizatörleri, konuşmaların uzaması halinde önce fonda bir müziğe yer verdi, buna rağmen konuşmaya devam edenlerin ise mikrofonunu kapattı.

Bu ilginç uygulama, 61. Grammy Ödülleri’nde God’s Plan şarkısıyla “en iyi rap şarkısı” ödülünü kazanan Drake’i zor durumda bıraktı.

2013 yılından bu yana Grammy’lere katılmayan ve bu nedenle eleştirilen Drake, bu yıl yedi dalda aday gösterildiği Grammy Ödül Töreni’ne katılsa da sahnede işler planladığı gibi gitmedi.

https://www.youtube.com/watch?v=57AqIJLId-0

Sürpriz bir şekilde törene katılan Drake, ödülünü kaldırırken duygusal bir konuşma yapmak istedi.

“Gerçeklere dayalı değil, fikir temelli bir spor yapıyoruz” diyen Drake, “İnsanlar kelime kelime sizin şarkılarınızı söylüyorsa, memleketinizde bir kahramansanız zaten kazanmışsınızdır. Yağmurda, karda çalışıp da zor şartlarda kazandıkları parayı sizin konserinize bilet almaya harcayan insanlar varsa kazanmışsınızdır. Size yemin ederim, bunu burada almanıza gerek yok. Siz zaten kazandınız. Ama…” diyebildi.

Mikrofonun sesi kapatılıp Drake’in konuşması yarım kalınca, sahnede rap şarkıcısına ödül veren ikili Dan + Shay ikilisi, durumu toparlamak istedi. “Grammy’de en iyi rap şarkısını takdim etmek büyük bir onur” diyen Dan Smyers, “Drake ile karşılaştığımızda yıldıza çarpmış gibi olduk. Umarım karım bunun fotoğrafını yakalamıştır. Tebrikler Drake” dedi.

Drake, “Kazanmak için ödül almaya gerek yok” temalı konuşması kesilince sosyal medya kullanıcılarının diline düştü. Sosyal medya kullanıcıları, “Ödül almaya gerek yok” benzeri sözler sarf ettiği için Grammy organizatörlerini kızdırdığını ima ederek Drake’i tiye aldı.

Haber

İlginizi Çekebilir