Enmama’dan hediye kazan!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars / 5,00
Loading...

İşte sorular ve cevapları!!

Kediler

 

  1. Kediler Neden çeşmeden akan suyu içmeyi daha çok severler? Cevap: Oksijen oranı daha fazla olduğu için.
  2. Kedilerin kaç dişi vardır? Cevap: 14
  3. Kediler yüzebilir mi? Cevap: Evet
  4. Kediler ilk nerede evcilleştirilmişlerdir? Cevap: Çin
  5. Kedilerin tat alma duygusu var mıdır? Cevap: Hayır
  6. Kediler kaç derecelik görüş açısına sahiptirler? Cevap: 185 derece
  7. Dünyada ne kadar evcil kedi bulunmaktadır. Cevap: 500 milyonun üstünde
  8. Kediler hangi kemiklere sahip değildirdir? Cevap: Köprücük
  9. Tüysüz kedilerin türü nedir?

Cevap:

  • Sphynx.
  • British Shorthair.
  • Habeş Kedisi.
  • İran Kedisi.
  • Ragdoll.
  • Ragamuffin.
  • Scottish Fold.
  • York Chocolate.

 

  1. Kedilerin dilinin en önemli özelliği nedir? Cevap: Antiseptik özelliği olmasıdır

 

Köpekler

 

1- Yetişkin bir köpeğin ağzında kaç diş bulunur?Cevap: 42

  1. Köpeklerin hamileleği ne kadar sürer? Cevap: Köpeklerin hamileliği yaklaşık 63 gün sürer.

3- Köpeklerin zaman duygusu var mıdır?Cevap:  evet vardır. Sahiplerini görmediklerinde özleyebilirler bile.

4-  Köpeklerin bıyıkları ne işe yarar? Cevap: Karanlıkta görebilmelerini sağlar

5-  Havlamayan köpek cinsi hangiisdir? Cevap: Basenji

6-  Dalmaçyalı köpekler ne renk doğar? Cevap: Beyaz

7-  Köpeklerin her köpeğe özel benzersiz organı nedir? Cevap: Burun izleri

8-  Sadece köpeklerde ve insanlarda görülen hastalık hangisidir? Cevap: Prostat

9-  Köpekleri neden hıçkırık tutar? Cevap: Çok yedikleri için

10- köpekler renkleri algılayabilir mi?Cevap:  Evet

11-  Köpekler neresinden terler? Cevap: Patisinden

 

Proplan genel mama bilgilerine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

 

Pro Plan Sensitive Skin Somonlu Küçük Irk Yavru Köpek Maması

https://www.enmama.com.tr/pro-plan-somonlu-kucuk-irk-yavru-kuru-kopek-mamasi-3-kg

Pro Plan Tavuklu Yavru Kedi Maması 

https://www.enmama.com.tr/pro-plan-tavuklu-1-5-kg-yavru-kuru-kedi-mamasi

Pro Plan Sensitive Skin Somonlu Küçük Irk Yetişkin Köpek Maması 

https://www.enmama.com.tr/pro-plan-somonlu-3-kg-yetiskin-kuru-kopek-mamasi

Pro Plan Somonlu Kısırlaştırılmış Yetişkin Kedi Maması 

https://www.enmama.com.tr/pro-plan-somonlu-kisirlastirilmis-yetiskin-kuru-kedi-mamasi-3-kg

Yorumunu Gönder :

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir