Cannes galasında yıldızlar geçidi

“Kill Bill”, “Hateful Eight”, “Pulp Fiction”, “Rezervuar Köpekleri” ve “Soysuzlar Çetesi” ve “Zincirsiz” gibi pek çok başarılı filme imza atan ABD’li senarist ve yönetmen Quentin Tarantino’nun dokuzuncu filminin ilk gösterimi 72. Cannes Film Festivali’nde yapıldı.

Bol yıldızlı kadrosuyla dikkat çeken filmin başrol oyuncuları Margot Robbie, Brat Pitt, Leonardo Di Caprio ve Dakota Fanning davatlilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Once Upon A Time in Hollywood, Margot Robbie, Brad Pitt, Leonardo Di Caprio, Tarantino, Sinema, Cannes
Robbie, gala için Chanel tasarımı puda ve siyah renkli tunik ve pantolon takımını tercih etti.

1969 yazında Los Angeles’ta geçen film seri katil Charles Manson’un cinayetlerini ele alıyor. Ünlü bir dizide oynayan bir aktörün ve dublörünün sinema sektörüne geçiş sürecini anltan filmin arka planında ise Sharon Tate’in ve dört arkadaşının Charles Manson’un müritleri tarafından korkunç bir şekilde öldürülmesi yer alıyor.

Roman Polanski’nin eşi olan ve öldürüldüğü dönemde 8 aylık hamile olan Sharon Tate, 9 Ağustos 1969 yılında Los Angeles’taki evinde öldürülmüştü.
Once Upon A Time in Hollywood, Margot Robbie, Brad Pitt, Leonardo Di Caprio, Tarantino, Sinema, Cannes
Margot Robbie, Leonardo DiCaprio ve Brat Pitt’in yanı sıra Al Pacino, Emile Hirsch, Damian Lewis, Bruce Dern, Austin Butler, Lena Dunham ve Margaret Qualle gibi usta oyuncuları da kadrosunda bulunan film 72. Cannes film festivali’nin ilk seçkisinde yayınlanmamış, yarışmaya daha sonra dahil edilmişti.

TARANTİNO’DAN SPOİLER UYARSI
Tarantino 72. Cannes Film Festivali kapsamında ilk kez seyirci karşısına çıkan Once Upon a Time in Hollywood’la ilgili spoiler verilmemesi için seyircilere hitaben bir mektup yazmıştı.
“Tarantino mektubunda, Ben sinemayı seviyorum, siz sinemayı seviyorsunuz. Bu, bir hikayeyi ilk kez keşfetme yolculuğu” diyen Tarantino, “Oyuncular ve tüm ekip, orijinal bir şey yaratmak için çok çalıştı ve ben sizden sadece bu filmi daha sonra izleyecek olanların filmle ilgili aynı deneyimi yaşamalarını engellemekten kaçınmanızı istiyorum” ifadelerini kullanmıştı.
Bir Zamanlar Hollywood’da Türkiye’de 23 Ağustos’ta vizyona girecek.

Haber

İlginizi Çekebilir