Jennifer Lopez’in direk dansı

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez’in yeni filmi Hustlers’a hazırlanırken çekilen görüntüleri yayınlandı.

50 yaşındaki ABD’li sanatçı, bir striptizciyi canlandırdığı filmin fragmanında direk dansı yaparken görülmüştü. Şimdi de o direk dansına nasıl hazırlandığını gösteren kamare arkası görüntüleri paylaşıldı.

YouTube’da yayınlanan videoda, Lopez, canlandırdığı Ramona karakteri için direk dansı eğitmeninden ders alırken görülüyor.

Fit vücuduyla dikkat çeken Lopez, hocasının yönlendirmeleri doğrultusunda dans ederken kendini aynada izliyor.

Lopez, günlerce aldığı eğitimler boyunca zaman zaman bazı haraketlerde zorlanıyor.

Lopez, kamera arkası belgeseli nitelikli videoda çalışmalarını anlatırken, “Striptizciler çok defa pratik yapıyorlar. Her gece oradalar. Dolayısıyla öğrenmeye ufak ufak başlıyorlar, ama ben hepsini irden öğrenmek zorundayım” ifadesini kullanıyor.

Lopez ayrıca, “Bu, benim hayatımda öğrendiğim en zor şey” diyor.

Kadınları başrollerine yerleştiren, striptiz kulübü çalışanların giriştiği bir dolandırıcılık planını işleyen Hustlers, 13 Eylül’de sinemalarda olacak.

Lorene Scafaria’nın yönetmenliğini üstlendiği filmde, Lopez’in yanı sıra Lili Reinhart, Constance Wu, Julia Stiles, Cardi B, Mercedes Ruehl gibi isimler rol alıyor.

Hustlers, Wall Street müşterilerine şantaj yapmak için bir araya gelen eski bir striptiz kulübü çalışanlarının hikayesini konu ediyor.

Haber

İlginizi Çekebilir