FIA Başkanı Jean Todt bir kez daha Marmaris’te

Uzun bir aranın ardından 2018’te WRC takvimine giren Türkiye, harika bir organizasyonun ardından herkesten tam not almıştı.

2018 yılında takvime eklendikten sonra bazı takım, pilot ve yabancı basın tarafından soru işaretleri ile karşılanan Rürkiye Rallisi, yapılan organizasyonla bu sorulara en iyi yanıtı vermişti.

2019’a geldiğimizde ise takımlar ve pilotlar yaptıkları açıklamalarda Marmaris’e gelmek için sabırsızlandıklarını defalarca dile getirmişlerdi.

Sezon içerisinde yapılan uluslararası FIA organizasyonlarında dahi nadir gördüğümüz FIA Başkanı Jean Todt da Marmaris’ten vaz geçemedi.

Geçen yıl Türkiye Rallisi’nin Formula 1 Singapur Grand Prix’si ile çakışmasına rağmen Todt, Marmaris’e gelmeyi tercih etmişti.

Cuma günü özel uçakla Paris’ten Dalaman’a inen Todt, helikopter ile Marmaris’e geldi. Alanda kendisini TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı, TOSFED Onursal Başkanı Serkan Yazıcı ve TOSFED Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı.

Todt bu karşılama karşısında kişisel Twitter hesabından bir fotoğraf paylaşarak teşekkür etti.

FIA Başkanı’nın Türkiye’ye bir kez daha gelmesi WRC’nin Türkiye’deki geleceği hakkında bir karar alınıp alınmayacağı sorusunu akıllara getirdi. Önümüzdeki günlerde bu konu hakkında bir açıklama yapılması bekleniyor.

Haber

İlginizi Çekebilir