Jennifer Lopez’in nişan kutlaması

Geçtiğimiz mart ayında nişanlandıklarını duyuran Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez çifti, önceki gece nişan kutlaması yaptı. Çift, geceye ait fotoğrafları sosyal medya hesaplarında paylaştı.

Rodriguez, paylaşımına, “Aile ve yakın arkadaşlarla harika bir kutlama” notunu yazarken, Lopez ise “En güzel gece” mesajını verdi.

İki yıllık birlikteliğin ardından nişanlanan çift için bu, ilk evlilikleri olmayacak. Lopez’in dördüncü, Rodriguez’in ikinci evliliği olacak. Her ikisinin de önceki evliliklerinden ikişer çocuğu bulunuyor.

Çift, nişan haberini de Instagram’dan duyurmuştu. Fotoğrafta Lopez’in parmağına büyük bir nişan yüzüğü taktığı, Rodriguez’in kalp emojisiyle “Evet dedi” yazdığı görülmüştü.

Mücevher uzmanları, yüzüğün 11 ila 15 karat arasında olduğunu, değerinin de 5 milyon dolar olabileceğini söylemişti.

Eski beyzbol oyuncusu Rodriguez, daha önce verdiği bir röportajda, Jennifer Lopez’le çıkmaya başladıkları ilk gün için “Hayatımın en şanslı günüydü” demiş ve tanışmalarını şöyle anlatmıştı:

“Bir gün otoparkta aracımı ararken arkamdan biri gelip omzuma dokundu. Arkamı döndüm ve kim olduğunu anlayamadım. 5-6 saniye sürdü. Karşımda rol aldığı dizideki karakter kostümüyleydi. Sonra bana, ‘Ben Jennifer’ım’ dedi. ‘Aman Tanrım, Jennifer çok güzel görünüyorsun’ diyerek durumu toparlamaya çalıştım. O çok güzeldi, bense fazlasıyla utanmıştım.”

Jennifer Lopez, son olarak, 2 Şubat 2020’de yapılacak Amerikan futbolu ligi şampiyonluk maçı Super Bowl’un devre arası gösterisine Shakira ile birlikte çıkacakları haberiyle gündeme gelmişti.

Haber

İlginizi Çekebilir