Justin Bieber Türk fotoğrafçının eserini paylaştı

anın çeşitli bölgelerinde çektiği belgesellerle adından sıkça söz ettiren Bursalı Belgesel yapımcısı Burak Doğansoysal’ın çektiği bir fotoğrafını dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber paylaştı. Bir anda hızla takipçi sayısı artan Doğansoysal’a sosyal medya hesaplarından da yüzlerce destek geldi.

“AS BAYRAKLARI”

Biber’ın Türk hayranları mutluluklarını ifade ederken Burak Doğansoysal’ın sosyal medya hesabı da Bieber’in hayranlarıyla doldu. Justin Bieber’ın paylaşımından sonra Türkiye’deki pek çok kullanıcı da “As bayrakları” diyerek çeşitli paylaşımlarda bulundu.

Belgeselci Doğansoysal olanları “Sabah telefonuma baktığımda yüzlerce bildirim görünce çok şaşırdım. Kısa sürede durumu anladım. Justin Biber’de özel mesajla fotoğrafı çok beğendiğini ve paylaşacağını belirtmiş. Yüzlerce mesajda hayranlarından geldi’’ dedi.

Fotoğrafı “Yabancı” adlı TV belgesel serisi çekimleri esnasında çektiğini anlatan Doğansoysal, Bibeber’e fotoğrafın hikayesini de şu şekilde anlattı, “5 yavrusu olan bir anne çita, yavruları henüz sütten kesilmediği için avlandıktan sonra bir an önce kendisi besleniyordu. Çitalar için sırtlanlar, aslanlar, leoparlar ve hatta büyük yırtıcı kuşlar tehdit oluşturabiliyor. Masai Mara’nın bu bölgesinde yaptığımız çita çekimleri esnasında bu anne yavrularını doyurabilmek için her gün ava çıktı, çoğu zaman da başarılı oldu. Teşekkürler Justin Bieber…’’

Burak Doğansoysal son olarak Karacabey Eskikaraağaç Leylek Köyü’nde çektiği Yaren Leylek Belgeseli ile gündeme gelmişti. Afrikayı uzman derecesinde bilen Doğansoysal’ın Afrika başta olmak üzere dünyanın çeşitli doğal yaşam alanlarında belgesel ve fotoğraf çalışmaları hazırlamış ve çeşitli film festivallerinde ödüller almıştı.

Haber

İlginizi Çekebilir