Gökçe Aleyna Tilki’yi bombaladı!

Gökçe, geçtiğimiz günlerde Pasaj Müzik etiketiyle yayımlanan yeni şarkısı ‘Bu Kalp’in promosyon çalışmaları kapsamında Number1 Türk radyoya konuk oldu. Canlı yayında Kadir Çetin’in konuğu olan Gökçe, yaşamını ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Açık sözlü ve şeffaf bir yapıya sahip olduğunu söyleyen Gökçe, yoğun bir tanıtım süreci içinde olduğunu belirtti.

Günümüz müzik piyasasını da değerlendiren Gökçe Aleyna Tilki’nin “O sen olsan bari” klibiyle de dalga geçti. “ben Aleyna’nın ayıcıkla oynadığı yaşta üniversiteye başlamış ayrı eve çıkmıştım” dedi

Evime sürekli habersizce gelen insanlar yüzünden taşındım
Yaşamının bir bölümünü eşiyle beraber Marmaris’te sürdüren Gökçe, hayranlarının habersizce ziyaretlerinden dolayı taşındığını söyledi. En son evine maçtan çıkıp gelen bir otobüs dolusu minik futbolculardan oluşan takımı görünce  eşiyle birlikte bir hafta içinde taşındığını dile getirdi.

‘Hayatım boyunca pahalı telefon kullanmayacağım çünkü sürekli kaybediyorum’ diyen Gökçe ‘gündem de kalmak için asla maymunluk ve rezillik yapmayacağım’ dedi.

Programın tamamını Number1 Türk TV’den ve Number1 Youtube sayfasından bu haftasonu itibariyle izleyebilirsiniz

Haber

İlginizi Çekebilir