Shawn Mendes ve Camila Cabello’nun NBA romantizmi

Shawn Mendes ve Camila Cabello, önceki gün Los Angeles’ta düzenlenen Los Angeles Clippers-Toronto Raptors basketbol maçını izlemeye gitti. Karşılaşma boyunca samimi halleriyle görüntülenen ve birbirine ilgi gösteren genç çiftin, keyfi yerindeydi. İkilinin spor giyimleri de gözden kaçmadı.

İşte ünlü çift gibi daha önce oynanan NBA maçlarına katılan ünlüler…

Game of Thrones’un Sansa’sı Sophie Turner, şarkıcı nişanlısı Joe Jonas’laSacramento Kings-New York Knicks karşılaşmasındaydı. Evlilik hazırlığındaki ünlü çift NBA maçından çotk birbirleriyle ilgilendi. Neşeli halleriyle dikkat çeken 23 yaşındaki oyuncuyla Amerikalı müzisyen objektiflere böyle yansıdı.

Amerikan Baskekbol Ligi (NBA) play-off’larında Golder State Warriors deplasmanında Houston Rockets’ı yenerek Batı Konferansı’nda finale yükseldi. Karşılaşmada ise bir sürpriz yaşandı. Game of Thrones yıldızı maçın konuşulanları arasına girdi.

Houston Rockets maskotu karşısında Emilia Clarke’ı görünce gözlerine inanamadı ve ünlü ismin önünde diz çöktü. Dizide Daenerys Targaryen karakterini oynayan 32 yaşındaki oyuncunun gözler üzerinde olunca utangaç tavırları dikkatlerden kaçmadı. Emilia Clarke’ın ismi salonda da anons edildi.

Houston Rockets – Golder State Warriors maçını Clarke gibi salondan takip eden isimlerden biri de ünlü şarkıcı Beyonce böyle görüntülendi.

Haber

İlginizi Çekebilir