Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya ikinci kez görüntülendi!

İkilinin, Yunanistan’ın başkenti Atina sokaklarında gezerken görüntülendikleri kare sosyal medyayı sallamıştı. Ünlü komedyen ile güzel oyuncunun, Yunanistan tatili devam ediyor…

İkili, Atina’da ikinci kez objektiflere yakalandı. Ünlü çift, bu kez bir mekanda meraklı gözlerden kaçamadı.

“GEREKLİ GÖRÜRSEM KONUŞURUZ”
Cem Yılmaz ile ilişkisinin Serenay Sarıkaya yüzünden bittiği iddia edilen Defne Samyeli’ne, Atina sokaklarında çekilen fotoğraf sorulmuştu. Ünlü sunucu, TV100’e yaptığı açıklamada, “Şimdilik hiçbir şey söylemeyeceğim. Gerekli görürsem sonra bu konuyla ilgili konuşuruz” demişti.

Serenay ile Cem, aşk sorularına her seferinde kaçamak cevaplar vermiş, iddiaları yalanlamamışlardı. Cem Yılmaz, geçtiğimiz haftalarda Serenay Sarıkaya’nın başrolünde oynadığı ‘Alice’ müzikalinin 50’nci oyun kutlamasına katılmıştı.

Ünlü komedyen, ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ programında ise “Hiç kimseyi stalk’luyor musun?” sorusuna, “Diyelim ki ben ‘Serenay Sarıkaya ne yapmış?’ diye bakıyorum ve dalıp gidiyorum ona. O stalk mu oluyor?” yanıtını vermişti.

Sarıkaya, “Instagram’da ne yapmış diye bakıyorum ve dalıp gidiyorum” sözleri hatırlatılınca, “Ne güzel bir açıklama yaptı. Ne diyeyim ben şimdi buna?” ifadelerini kullanmıştı.

Haber

İlginizi Çekebilir