Otel balkonundan lüks malikaneye

Blanket ‘Bigi’ Jackson’ın, babası Michael Jackson tarafından camdan sarkıtıldığı görüntüler olay olmuştu. Blanket Jackson, kendine ait ilk evini satın aldı. Satın aldığı ev 1990 yılında Akdeniz tarzında inşa edildi. Ancak o zamandan bu yana çeşitli defalar renovasyondan geçirildi.

Genç Jackson’ın satın aldığı evin girişinde çok geniş bir alan yer alıyor.
Michael Jackson’ın Prince Michael 1, ve Paris’ten sonra dünyaya gelen en küçük çocuğu olan Blanket Jackson’ın satın aldığı ev, 24 saat korunan bir yerleşim alanında yer alıyor.

Ayrıca birçok lüks evin bulunduğu bölgede geceleri de güvenlik devriye geziyor. Blanket’ın babaannesi de aynı bölgede oturuyor.

Geniş bir salonun yanı sıra bir yemek odası, iki tane ayrı oturma odası ve bu odalarda şömine de bulunuyor. Evin geniş bir mutfağı, kendine ait bir spor salonu da var.

Blanket Jackson’ın evinde dört tane yatak odası var. Ana yatak odasında ise özel bir banyo ve bir de spa bulunuyor. Burada buhar banyosu da dahil her tür olanak var.

Michael Jackson’ın en küçük çocuğu olan Blanket, babasının 2009’daki ölümünden sonra büyükannesi Katherine tarafından büyütüldü.

İlk evini de kısa bir süre önce satın aldı. Ablası Paris, kendine ait ilk evini 2 milyon dolar ödeyerek 2017’de satın aldı. Kardeşlerin en büyüğünün de California’da yine 2 milyon dolar değerinde bir evi bulunuyor.

Jackson, babası öldüğünde henüz 7 yaşındaydı. Annesinin kimliği tam olarak bilinmese de Blanket taşıyıcı bir anne aracılığıyla dünyaya geldi.

İddialara göre; Blanket, babasının tek biyolojik çocuğu. Fakat Michael Jackson, bu konuda yaşarken hiçbir açıklama yapmadı, soruları asla cevaplamadı.

Jackson’ın diğer çocukları Prince Michael 1 ve Paris’in anneleri Debbie Rowe ise Blanket’in de annesi olduğuna dair iddiaları kesin bir dille yalanladı. Michael Jackson, üç çocuğunun da yüzlerini yaşadığı sürece basına göstermemek için elinden geleni yaptı. Bunun için bazen maske kullandı bazen de yüzlerine battaniye ya da havlular örttü. Üç kardeş babalarının cenaze töreninde yüzlerini kamuoyuna tamamen gösterdi.

Haber

İlginizi Çekebilir