Çağatay Ulusoy Serenay Sarıkaya’yı İstemedi!

Uluslararası bir dizi ve film platformundan yeni film teklifi alan Çağatay Ulusoy, yeni filminde Serenay Sarıkaya ile birlikte oynaması için teklif aldı. Ancal Ulusoy, Sarıkaya ismini kabul etmedi. Ulusoy, sürekli özel hayatıyla gündemde olan Sarıkaya’yı kariyerine zarar vereceği düşüncesiyle kabul etmedi.

Sadece işleriyle gündeme gelen ve Kıvanç Tatlıtuğ’un izinden giden 29 yaşındaki genç oyuncu çizgisini bozmamaya kararlı.

Çağatay Ulusoy’a bir zamanlar partneri olan Serenay Sarıkaya ile birlikte yeni bir film teklifi gitti. Ancak Çağatay Ulusoy, şu sıralar Cem Yılmaz, Defne Samyeli aşkını bitiren kadın olarak anılan Serenay Sarıkaya’yla birlikte kamera karşısına geçmeyi reddetti.

Ünlü oyuncu, Serenay Sarıkaya’nın son dönemde yükselen kariyerini özel hayatıyla baltaladığı görüşünde. Sarıkaya’nın son dönemde özel hayatıyla gündeme gelmesinin kendisine de zarar vereceğini düşünen Çağatay Ulusoy, yapımcılara “Hayır” yanıtı verdi.

SERENAY SARIKAYA İSMİNİ ÇİZDİLER
Çağatay Ulusoy’un projede kesinlikle olmasını isteyen yapımcılar bunun üzerine Serenay Sarıkaya yerine başka bir kadın oyuncu arayışına girdi.

Çağatay Ulusoy’un Med Cezir dizisinde beraber rol aldığı eski rol arkadaşı ve sevgilisini Instagram’dan silmese de Serenay Sarıkaya’nın olduğu davetlere kesinlikle katılmadığı da öğrenildi.

Haber

İlginizi Çekebilir