Prens Harry ile Meghan Markle hakkında yeni iddia!

Basın tarafından sıkı takipte olan çift İngiltere’den ayrılarak Kanada’ya yerleşmişti. Şimdi ise Prens Harry ve Meghan Markle çifti haklarında yeni bir iddia ortaya atıldı.

Geçtiğimiz günlerde son görevlerini yerine getirmek için İngiltereye gelen Prens Harry ve Meghan Markle, mutlu halleriyle objektiflere takılmış ve aldıkları karardan pişman olmadıklarını herkese göstermişti. Us Weekly dergisine konuşan bir kaynak Megxit olayıyla ilgili açıklamalar yaptı.

Kaynağa göre Prens Harry, kendi ülkesinde karısına asla adil davranılmayacağını düşündüğü için böyle bir karar aldı. Kraliyet Ailesi’nin ilk dul, ilk melez ve ilk Yahudi gelini olarak anılan ve eleştirilen Meghan Markle’a ailede adil bir şans verilmeyeceğini düşündüğü için Kanada’da yeni bir hayat kurmak istediğini söyledi.

Prens Harry daha önce de “Başka seçenek kalmamıştı” diye açıklama yaptığı için birçok kişi de farklı bir düşünceye daha sahip. Karısını annesinin kaderinden korumak istediği için ülkeden ayrıldığını düşünülüyor. Ayrıca oglu Archie’nin de kendisi gibi göz önünde büyümenin zorluklarını yaşamasın, özgür bir ortamda yaşasın düşünceleri de var.

Haber

İlginizi Çekebilir