Prens William’dan koronavirüs adımı

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan koronavirüs nedeniyle can kaybı Avrupa’da hızla artıyor. Virüsün en çok etkilediği ülkeler arasında yer alan İngiltere’de Başbakan Boris Johnson ile Prens Charles’ta da koronavirüs tespit edilmişti. 22.454 vakanın görüldüğü ülkede can kaybı 1411 olarak açıklanmıştı. Hayatını kaybedenlerin hızla arttığı ülkede Prens William da koronavirüsle mücadele için harekete geçmek istiyor.

İngiliz basınında yer alan habere göre babası Prens Charles’ın koronavirüse yakalanması ile daha da etkilenen Prens William, daha önce de iki yıl görev yaptığı hava ambulansı pilotluğuna geri dönmeyi düşünüyor.
Prens William’ın, koronavirüsle mücadelede sağlık çalışanlarına destek olmak istediği ve bu konuda çaba gösterdiği belirtildi. Prens William’ın, virüsle mücadelede sağlık çalışanlarına destek olmak istediği belirtiliyor. Fakat The Sun’ın iddiasına göre Prens William’ın bu isteği kraliyetten destek görmedi.

The Sun’a konuşan kraliyete yakın bir kaynak, “William geri dönmeyi ciddi bir şekilde düşünüyor. Ancak durum karışık çünkü William kraliyet ailesindeki pozisyonu için görevinden ayrılmıştı. Prens Charles hastalanmış, Harry Meghan’la birlikte gitmişken rolü şimdi çok daha önemli. Ancak William bu konuda ciddi ve her şeyi yapmaya hazır ” dedi.

Haber

İlginizi Çekebilir